Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Bevezető beszélgetés – Online

15.000Ft

30 perces beszélgetés online, egyedileg egyeztetett időpontban és csatornán keresztül, ami mindkettőnknek megfelel (Messenger, Meet vagy Zoom).
A befizetésed megérkezése után érkezik egy email a postafiókodba pár percen belül, arra válaszolva tudod megírni, hogy milyen időpontokban és mely csatornán alkalmas Neked a beszélgetés, és válaszolni fogok rá, hogy véglegesítsük az időpontot.
Ha látod ezt a vásárlási lehetőséget a beszélgetésre, akkor biztosan vannak elérhető, szabad időpontjaim a számodra a következő néhány napban.
A beszélgetésre nem kell készülnöd, csak gyere úgy, ahogy vagy! 🥰

A beszélgetésünk alapján, ha A Létezés Extázisa programomat találjuk a legjobbnak számodra, akkor emailben fogom elküldeni Neked a linket a beiratkozáshoz, ami egy jelszóval védett oldal lesz – és a jelszót is küldöm, természetesen. Ha másik tréningemre esik a választásod a beszélgetés után, akkor a weboldalamon eléred a tréning ismertető oldalát és ott a beiratkozási lehetőséget (ezeknél nem feltétele a beiratkozásnak a Bevezető beszélgetés).

Az ár nem tartalmaz Áfát alanyi mentesség miatt. A vételár átutalással, díjbekérő alapján fizethető.

Vissza a főoldalra: ERIKAMIRA.COM

EUR vételár: a HUF árnak a megrendelésed napján érvényes MNB középárfolyamon számított értéke EUR-ban, az aktuális árfolyamot itt találod: MNB EUR árfolyam
EUR fizetéshez töltsd ki ezt az űrlapot (és nem kell továbbmenned alább a rendeléssel): EUR MEGRENDELÉS

A vásárlással elfogadod az ÁSzF-ben és az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

Szeretettel várlak a beszélgetésünkre és nagyon várom, hogy megismerjem a Csodát, aki vagy! ❤️
Erika Mira

Cikkszám: BB2309 Kategória: