Barion Pixel
Császár Erika Mira - A Létezés Extázisa

A program bemutatását a résztvevők élményeivel kezdem:

„A legfontosabb, amit mondhatok: MEGTALÁLTAM!!! 

Évtizedek óta keresek, kutatok, olvasok, tanulok, hogy megértsem, megismerjem a létezést, az életet, magamat. Hol vagyok? Ki vagyok és mi az a nagy élet feladat amit ismernem és járnom kéne? 

A sok keresés során mindig azt éreztem, hogy mindennek a lényege ugyanaz, mégis olyan megfoghatatlan, bonyolult az a sok elmélet, okfejtés, meggyőzés, misztikum, varázslat... Hittem, hogy valami egyszerű letisztult módon működik a lét. Ezt kerestem!

És most MEGÉRTETTEM, MEGTAPASZTALTAM!!!!! Már tudom hogy az egységemben miként LÉTEZEM. Boldoggá tesz, hogy megértettem a létezés tökéletes egyszerűségét. Tudom, hogy az életemet élvezni jöttem és ráébredtem hogyan tegyem.

ERIKA MIRA! Hálás köszönet, hogy megnyitottad ezt a kaput! És a csodás csoportnak akikkel beléptünk és egymást segítve tapasztaltuk meg a LÉTEZÉS EXTÁZISÁT! ❤️“ ~ S. I.

„Ez a program tüzes, szenvedélyes, és élet ízű :)

Nekem nagyon sokat segít a mély őszinteségben magam felé, elmélyíti az önmagunkkal való kapcsolódást, s lehet, hogy még nagyon az "út" elején vagyok, de egyre élvezhetőbb lesz az egész út :)

Megbolygatja és felszínre hozza, ami ott legbelül, legmélyebben lakozik, s ezáltal minden szépen a helyére kerül, mint a lego kockák.

Intenzív, impulzív, aztán lágy és simogató érzések kavalkádja.

Az ételeket, evést úgy tudom élvezni mint még soha (még Anyukám is megjegyezte - yeee, milyen lassan eszel :D)

Élvezem, hogy egyre megértőbb vagyok magammal.

Élvezem a csoport társaságát is, és az őszinteséget ami ott árad.

Élvezem, hogy eltudom lazítani a testem.

Élvezem, hogy olyan orgikus állapotokat élek meg olyan szituációkban, amin meglepődöm :D

Élvezem, hogy tudok vidámkodni olyan témákban, amiben eddig nem.

S jobban megengedem a többi érzelem megélését is.

Köszönöm Erika, hogy megosztod Velünk ezt csodát! 😍🥰“ ~ Cs. Z.

“Visszatekintve a program előtti életemre, ez egy teljesen új Élet, ami azóta alakult az elmúlt hónapok során. Máshogyan látom a világ, az emberek működését, de főként Önmagamat; jólesően tisztult a kép. A "varázserőmre" ráébredve, a létérzetem felszabadulttá vált, az Univerzum jóságába vetett bizalmam jócskán megerősödött. A Létezés Szép és Élvezetes." ❤️✨🔥💎K.I.

“A Létezés Extázisa szó szerint extázis. Merész és kendőzetlenül őszinte. Ez a tanfolyam egy egyedülálló kulcs az élethez, olyan eszközt ad, amivel a feje tetejére fordul a világod, és ez nagyon jó 🙂 

Ajánlom Mindenkinek, aki már túlvan a sokadik spiri - ezo és bármilyen önismereti iskolán, de még mindig úgy érzi, hogy tyúklépesben halad az élete és nyitott egy teljesen új, formabontó filozófiára. 

Mi imádjuk a férjemmel, a kapcsolatunk olyan, mint előtte sose, őszintébb, szabadabb, izgalmasabb. Szeretem, hogy mindent meg tudunk osztani egymással és itt együtt tanuljuk az életet, csak kicsit másként. “ ~ T.M.

„Azt tapasztaltam modulról modulra haladva, hogy egyre könnyedebbé vált az életem, a megéléseim. Olyan érzés ez, mintha valami láthatatlan teher nyomása semmivé vált volna, ami eddig a vállamat nyomta. Az önmagammal való teljes, csontig ható őszinteség is sokat lendített azon, hogy tisztul a teljes kép és gyarapodnak az élvezetek 😃

Azáltal, hogy átláthatóvá vált az élet valódi működése, már semmi sem sürgős, nem lesem türelmetlenül, hogy mikor lesz már valami jobb/más. Tudom élvezni a jelent annak minden összetevőjével, résztvevőjével együtt, legyen az bármilyen 😊

Érdekes élmény megfigyelni önmagam és az életem, ahogy alakul, picit fordul, mozdul minden és formálódik egyre jobbá, s jobbá.

A belső vezetettségem is szignifikánsan megugrott a programon végig haladva, valamint a magamba és az Élet jóságába vetett bizalmam. Egyre erősebben érzem, hogy mi hív, mi taszít és egyre biztosabban ragaszkodom az intuícióm iránymutatásához, bármit is reagáljon rá a környezetem. Legfeljebb lesznek nagy meglepetések, amik sokszor igen kívánatosak és előmozdító erejűek tudnak lenni 😊

Az is szokatlan számomra, hogy sokszor jutott az eszembe az utóbbi napokban, hogy „De jó, hogy itt vagyok, de jó élni! Itt akarok maradni játszani, olyan jó játszani!!”. Valahogy most játéknak tűnik az Élet, ami roppant élvezetes.

Összességében nekem rengeteget adott ez a transzformációs tréning, teljesebbé, színesebbé vált a létérzetem. Receptre íratnám fel embertársaimnak.“ ~ K. I.

„A program elvisz a teljes tisztánlátásba, úgy látom magam, mint még soha azelőtt és nemcsak magamat, másokat is. Ez nem egy pár hetes program, hanem életre szóló kaland saját magammal. Felszabadító és vérpezsdítő és szórakoztató.

Csak az vágjon bele, aki őszintén és komolyan meg szeretné ismerni önmagát és szeretne változást az életében, mert ez lesz!“ ~ Csilla

„Hogy mit kaptam ettől a programtól? Magamat. A világom fenekestől felfordult az elmúlt egy hónap alatt, többször is. Persze a legjobb értelemben. Már van egy módszerem, amivel mindenre megoldást találhatok. Őszintén, élvezettel lettem az életem középpontja. Már egyszerűen csak élvezem, hogy létezem. Ez a tudás maga az élet." ~ Nándi

U.i.: Ha nem tudod, hogy jön ki a 42*, na Erika levezeti Neked. :)

* Utalás Douglas Adams - Galaxis Útikalauz stopposoknak c. könyvében a kérdések kérdésére kapott válaszra.

Gyopárka - A Létezés Extázisáról

„Az első modul után azt éreztem, hogy a fű zöldebb mint valaha volt, a virágok illatosabbak mint bármikor, és az egész világból visszaszorult az a megmagyarázhatatlan hétköznapi szürkeség.
Minden színesebb és varázslatosabb lett.

A második modul után azt mondtam magamnak, „ahá hát ez volnék én? Úgy látszik alaposan félreismertem magam.” És elkezdtek értelemet nyerni és örömöt adni a korábban magamról alkotott képek. Az önbántásaim, tépelődésem, aggodalmaim egyszerre komolytalannak tűntek, és azóta sem nyerték vissza korábbi dicsfényüket.

A harmadik modul után óriásit nevettem, a homlokomra csaptam és végtelen nagyrabecsülést éreztem Erika, és a világ működése iránt.
A programnak hála megértettem, hogyan működik a világom. Nagyjából 11 éves korom óta foglalkoztat a téma, most összeállt, és egyszerűbb mint gondolnád.
Egyszerre logikusabb és logikátlanabb, mint valaha is képzeltem.
És felemelő, élvezetes, extatitus.
Szívből ajánlom, ha egyszerre keresel választ és megoldást az életed kérdéseire.
Itt mindezt megkapod." ~ Gyopárka

„Nem gondoltam volna, hogy az őszinteséget ennyire lehet élvezni. Azt, hogy mindent lehet élvezni, bármi jön, lehet az élvezetért élni, anélkül, hogy bármilyen helyzetet meg szeretnék változtatni. És ha őszinte akarok lenni magamhoz, és miért is ne 😂, valahol titkon ezt vártam, hogy ez fog történni. Ja és történik is, csak magától, nem azért mert meg szeretném változtatni. 😂" ~ O. V.

A Program TArTALMA

A program 3 egymásra épülő modulból áll, egy hónapig tart - de végezheted a saját ütemedben, mert teljesen automatizált és egyénileg tudsz hozzá személyes együttműködést kérni velem, ahogy haladsz vele és amikor úgy érzed.

A részleteket a videóban mondom el:

ZÁRÓ KONZULTÁCIÓ

A program #3 Moduljának elvégzése után egy 30 perces online videós konzultáción átbeszéljük, hogy mit éltél át a program alatt, milyen kérdéseid merültek fel, milyen változásokat éltél át máris az életérzésedben és a fizikai valóságodban. Ez egy emelkedett hangulatú, nagyon felszabadult, vidám beszélgetés szokott lenni. 🥰

A konzultáció időpontját emailben egyeztetjük, és a konzultációt követően tudsz majd csatlakozni a zárt csoporthoz és innen indul az örök hozzáférésed a programhoz.
Tehát a záró konzultáció feltétele a csoport tagságnak és az örök hozzáférésnek, ezt fontos tudnod.

Ha nem tudod azonnal elkezdeni a programot a beiratkozásodkor, akkor a belső főoldalon lesz lehetőséged később indítani a program moduljait.

Gyakran Ismételt Kérdések

Rengeteget foglalkoztam már önismerettel, fog nekem újat adni?

Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy: ahh, IGEN! 😍 A program a saját felismeréseimen esszenciája, nem található meg sehol máshol. Amit a programban átadok, ha azt tudnád, nem érdeklődnél itt, nem keresnél tovább egyáltalán sehol. Ehhez hasonlót sem éltél át eddig, sem módszerben, sem intenzitásban, sem hatékonyságban.

A program a szexualitásról szól?

Megértem a kérdést, de nem. A programnak nem témája kiemelten a szexualitás, csak amennyire az élet összes többi területe: a gyakorlatok univerzálisan alkamazhatók minden témára, az egész életre fejlesztettem ki őket, átfogóan - de a program mégis nagyon szexi, mivel tele van élettel, energiával, éberséggel és intimitással magunk felé.

Férfiaknak is ajánlod?

Igen! Végezték már el férfiak is, így biztosan állíthatom, hogy számunkra is ugyanúgy működik, ugyanannyira hatásos. A program: emberi. ❤️

Most nem lesz időm érdemben végigcsinálni a programot, kezdhetem később is?

Igen, be tudod állítani, hogy későbbre halasztod a kezdést és Te magad döntöd el, hogy mikor szeretnéd elindítani. Így teljes lesz a program-élményed, bármikor kezded is el. 🥰

Tudok fizetni bankszámla nélkül is, vagy más szolgáltatón keresztül utalással? És EUR-ban?

Igen, van mindenre megoldás, írj nekem emailt és megírom az alternatív lehetőségeket. Az EUR fizetési lehetőséget a "Beiratkozom"-ra kattintva eléred.

Továbbadható a tudás, amit átadsz a programban?

Nem, a tanításaim semmilyen módon és formában nem adhatók tovább, nem oszthatók meg mással, mert eredetiek, a saját felismeréseim, és csak tőlem hitelesek és teljesek. A program Rólad szól, körülötted forog, a Te életedet és lelkiállapotodat alakítja át - kizárólag saját magadért végezd el, mert fontos vagy és fontos, hogy itt vagy. ❤️

Ha van további kérdésed a programról,
írj nekem az assist@erikamira.com email címre.


BEIRATKOZÁS

A beiratkozás folyamatosan nyitva van, és ezért érdemes mielőbb beiratkozni:
ez a program mérföldkő lesz az Életedben, élesen különválik az, ami előtte történt, és ahogyan utána Élsz, és ezt nem érdemes halogatni - és ugyanezért az értéke felbecsülhetetlen, de az eddigi résztvevők szerint legalább félmillió forint. Azonban az első, 2023. áprilisi megnyitáskor egy lényegesen alacsonyabb tesztdíjjal indítottam a beiratkozási lehetőséget (és akkor még csak a korábbi tanítványiam iratkozhattak be), és azóta folyamatosan közelebb igazítom a program díját az értékéhez, azaz időnként intuitívan emelem - és fontos tudnod, hogy soha nincs árengedmény.

Jelenleg 250.000 Ft-ért tudsz beiratkozni,
ami tartalmazza a záró konzultáció díját, és egy havi zárt csoport tagságot is. A csoportban folyamatosan publikálok, kérdezhetsz tőlem és kapcsolódhatsz a többiekkel, akik elvégezték már a programot.

Az online birodalmamba való beiratkozást egy 30 perces online beszélgetés, konzultáció előzi meg személyesen velem,
hogy együtt érezzük meg, hogy készen állsz-e arra, amit a programban átadok. Ha eddig esetleg bizonytalan voltál benne, hogy jönnél-e, vagy szerettél volna váltani velem pár szót előbb, akkor erre is kiváló ez a lehetőség 🥰
A konzultáció díja: 15.000Ft.
Ha ismerjük már egymást, beszélgettünk már, akkor írj nekem az assist@erikamira.com email címre és nem kell jelentkezned a beszélgetésre, de ha tanultál már tőlem, ám nem beszélgettünk még, akkor számodra is első lépés a beszélgetés.
A további tudnivalókat lentebb a Bevezető beszélgetés képére kattintva olvashatod.

Ezzel a programmal olyan erőteljes tudás birtokába jutsz, ami kiváltásgossá tesz.


A személyes együttműködés
módjai és díjai - ezekkel érdemes kalkulálnod, ha beiratkozol, de egyéni igényed szerint élhetsz velük, illetve érzésed szerint eldöntheted, hogy élsz-e velük a program alatt és után:

ONLINE VIDEÓS VAGY TELEFONOS KONZULTÁCIÓ
17.000 Ft/30 perc (20.000Ft helyett)

EMAILES KONZULTÁCIÓ
45.000Ft/email váltás (50.000 Ft helyett)
(Mivel a 90 percet is meg szokta haladni egy-egy email elolvasása és a válaszolás, és tartós, írásos választ kapsz tőlem, nem kell jegyzetelned.)

ZÁRT CSOPORT TAGSÁG
a második hónaptól 12.000Ft/hó,
ha tetszik és tag maradsz.


Túlzás nélkül és maximálisan elfogultan: az Életemet köszönhetem ennek a tudásnak és ezeknek a gyakorlatoknak, és ha belevágsz, én nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom Veled ezt a sorsfordító élményt! ❤️


KÉSZEN ÁLLSZ,
hogy tényleg kielégítővé váljon az életed? 😍🔥

Akkor már csak egy lépés választ el tőle, katt a képre:

Császár Erika Mira - Bevezető beszélgetés

Ha később szeretnél jönni, akkor iratkozz fel itt az email listámra, mert minden változásról és minden áremelés előtt írok emailt:

Kelj velem valódi, eleven és teljes Életre, Te Csoda! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira