Barion Pixel
Császár Erika Mira - A Létezés Extázisa

NYITVA A BEIRATKOZÁS! 😍🔥

A programot 2023. áprilisában vezettem végig első alkalommal egy 17 fős csoporttal, és a második csoport még a hét folyamán végez. Ezért a program bemutatását az első részvevők élményeivel kezdem:

Detti - A Létezés Extázisáról

„Igen, ezt kerestem! A program résztvevőjeként mondhatom, hogy nem csak én, de mindenki ezt keresi, aki önismerettel foglalkozik, tanítót hallgat, tanfolyamokat végez, meditál. Ezt a csodát keressük! Ezt a könnyedséget, örömet, önszeretetet, humort, őszinteséget keressük.

Annyi minden megváltozott bennem egy hónap alatt úgy, hogy számtalan tanfolyamot végeztem, oldó-, és önismeretit is, tanítókat hallgattam, óóó, sok minden van már mögöttem, és így tudom mondani, hogy ezt keresi mindenki, aki Erikát is hallgatja. 

Az az önszeretet, és önelfogadás - de ezt nem ám úgy, ahogy olyan sokan próbáltuk már, meditálva, meg így, meg úgy, kicsit néha győzködve magunkat, hogy, na jól van, ez is én vagyok, meg ez is az én részem. Nem! Szinte egy csapásra, és könnyedén, sőt nevetve. És ez a nevetés a legjobb az egészben, de én sem árulok el többet, mert az már a program része lenne.

Ha hív a program, egy csodában lesz részed. 😊 Egy hónap múlva nem fogsz magadra ismerni, és az életedre sem, sőt az életed szereplőire sem... 🙂“ ~ Sárváry Bernadett

„A legfontosabb amit mondhatok MEGTALÁLTAM!!! 

Évtizedek óta keresek, kutatok, olvasok, tanulok, hogy megértsem, megismerjem a létezést az életet, magamat. Hol vagyok? Ki vagyok és mi az a nagy élet feladat amit ismernem és járnom kéne? 

A sok keresés során mindig azt éreztem hogy mindennek a lényege ugyanaz, mégis olyan megfoghatatlan, bonyolult az a sok elmélet, okfejtés, meggyőzés, misztikum, varázslat....... Hittem, hogy valami egyszerű letisztult módon működik a lét. Ezt kerestem!

És most MEGÉRTETTEM, MEGTAPASZTALTAM!!!!! Már tudom hogy az egységemben miként LÉTEZEM. Boldoggá tesz, hogy megértettem a létezés tökéletes egyszerűségét. Tudom, hogy az életemet élvezni jöttem és ráébredtem hogyan tegyem.

ERIKA MIRA! Hálás köszönet, hogy megnyitottad ezt a kaput! És a csodás csoportnak akikkel beléptünk és egymást segítve tapasztaltuk meg a LÉTEZÉS EXTÁZISÁT! ❤️“ ~ S. I.

„Ez a program tüzes, szenvedélyes, és élet ízű :)

Nekem nagyon sokat segít a mély őszinteségben magamfelé, elmélyíti az önmagunkkal való kapcsolódást, s lehet hogy még nagyon az "út" elején vagyok, de egyre élvezhetőbb lesz az egész út :)

Megbolygatja és felszínre hozza ami ott legbelül, legmélyebben lakozik, s ezáltal minden szépen a helyére kerül, mint a lego kockák.

Intenzív, impulzív, aztán lágy és simogató érzések kavalkádja.

Az ételeket, evést úgy tudom élvezni mint még soha (még Anyukám is megjegyezte - yeee, milyen lassan eszel :D)

Élvezem, hogy egyre megértőbb vagyok magammal.

Élvezem a csoport társaságát is, és az őszinteséget ami ott árad.

Élvezem, hogy eltudom lazítani a testem.

Élvezem, hogy olyan orgikus állapotokat élek meg olyan szituációkban, amin meglepődöm :D

Élvezem, hogy tudok vidámkodni olyan témákban, amiben eddig nem.

S jobban megengedem a többi érzelem megélését is.

Köszönöm Erika, hogy megosztod Velünk ezt csodát! 😍🥰“ ~ Cs. Z.

„A program elvisz a teljes tisztánlátásba, úgy látom magam, mint még soha azelőtt és nemcsak magamat, másokat is. Ez nem egy pár hetes program, hanem életre szóló kaland saját magammal. Felszabadító és vérpezsdítő és szórakoztató.

Csak az vágjon bele, aki őszintén és komolyan meg szeretné ismerni önmagát és szeretne változást az életében, mert ez lesz!“ ~ Csilla

„Azt tapasztaltam modulról modulra haladva, hogy egyre könnyedebbé vált az életem, a megéléseim. Olyan érzés ez, mintha valami láthatatlan teher nyomása semmivé vált volna, ami eddig a vállamat nyomta. Az önmagammal való teljes, csontig ható őszinteség is sokat lendített azon, hogy tisztul a teljes kép és gyarapodnak az élvezetek 😃

Azáltal hogy átláthatóvá vált az élet valódi működése, már semmi sem sürgős, nem lesem türelmetlenül, hogy mikor lesz már valami jobb/más. Tudom élvezni a jelent annak minden összetevőjével, résztvevőjével együtt, legyen az bármilyen 😊

Érdekes élmény megfigyelni önmagam és az életem, ahogy alakul, picit fordul, mozdul minden és formálódik egyre jobbá, s jobbá.

A belső vezetettségem is szignifikánsan megugrott a programon végig haladva, valamint a magamba és az Élet jóságába vetett bizalmam. Egyre erősebben érzem, hogy mi hív, mi taszít és egyre biztosabban ragaszkodom az intuícióm iránymutatásához, bármit is reagáljon rá a környezetem. Legfeljebb lesznek nagy meglepetések, amik sokszor igen kívánatosak és előmozdító erejűek tudnak lenni 😊

Az is szokatlan számomra, hogy sokszor jutott az eszembe az utóbbi napokban, hogy „De jó, hogy itt vagyok, de jó élni! Itt akarok maradni játszani, olyan jó játszani!!”. Valahogy most játéknak tűnik az Élet, ami roppant élvezetes.

Összességében nekem rengeteget adott ez a transzformációs tréning, teljesebbé, színesebbé vált a létérzetem. Receptre íratnám fel embertársaimnak.“ ~ K. I.

Gyöngyi - A Létezés Extázisáról

Erős lettem, határozott, kiállok magamért, nem hagyom magam, ha nem akarom. Eltűnt a megfelelési kényszer, hogy másoknak jó legyen. Mellékszereplőből életem főszereplője lettem.

Én vagyok az életem teremtője, végre megéreztem ezt. És ez nagy örömmel, biztonsággal, öntudattal, éntudattal tölt el. Nagyobb elfogadás és nagyobb nyugalom és csend vesz körül, amikor kell. Figyelembe vesznek. A létezés extázisa valóban ez. Minden ízében megismerhettem és megszerethettem magam. Erika sebész pontossággal a vakfoltjaimra is rámutat. Azonnali és innen, hogy tudom, felismertem, tartós gyógyulást hozott rá.

Mindenki egy ajándékcsomag. 💝 Erika kitűnő szemmel és személyes odafigyeléssel is segít kibontani. Rászánja, nem sajnálja az energiát, az időt. Pont amennyi kell.

Nagyon köszönöm ezt a csodás programot! A legkülönlegesebb, a legjobb amin részt vehettem valaha. Pedig igen sok helyen megfordultam már. Mindegyiket nagyra értékelem, de ez egy fenomenális esszencia, hiánypótló.

Egyszerűen beindul újra az élet, a legjobbkor érkezett. Itt lüktet az ereimben és már nem az lesz, nem úgy lesz többé semmi sem, ahogyan volt. Sokkal jobb, a legjobb életemet kezdtem el írni most.

Lehetetlen elfelejteni. Zsigerig hatolt. ~ Gyöngyi

„Moralizálás helyett végre őszinte vagyok magamhoz: talán nem is vagyok olyan "jó", mint amilyennek gondoltam, hogy lennem kellene?

Ez elhozta a felszabadultság érzését, amit eddig kerestem.

Nem akarok már "megvilágosodni" (jelentsen ez bármit is), csak jól érezni magam.

Hihetetlen jókat szórakozom magamon. Na, jó, bevallom, másokon is... Nagyon meggyőzően tudunk szenvedni a saját magunk által szerkesztett korlátainktól :)“ ~ Timi

„Azt hittem mosolygó Buddha vagyok,
mekkorát tévedtem!
Mira megmutatta, hogy lássam, az élet tör ki belőlem.
Mekkora csoda ez egész!
Most már nem sietek. Ráérek,
hogy őszintén kiélvezzem minden érzésemet." ~ F. V.

„Hogy mit kaptam ettől a programtól? Magamat. A világom fenekestől felfordult az elmúlt egy hónap alatt, többször is. Persze a legjobb értelemben. Már van egy módszerem, amivel mindenre megoldást találhatok. Őszintén, élvezettel lettem az életem középpontja. Már egyszerűen csak élvezem, hogy létezem. Ez a tudás maga az élet." ~ Nándi

U.i.: Ha nem tudod, hogy jön ki a 42, na Erika levezeti Neked. :)

Gyopárka - A Létezés Extázisáról

„Az első modul után azt éreztem, hogy a fű zöldebb mint valaha volt, a virágok illatosabbak mint bármikor, és az egész világból visszaszorult az a megmagyarázhatatlan hétköznapi szürkeség.
Minden színesebb és varázslatosabb lett.

A második modul után azt mondtam magamnak, „ahá hát ez volnék én? Úgy látszik alaposan félreismertem magam.” És elkezdtek értelemet nyerni és örömöt adni a korábban magamról alkotott képek. Az önbántásaim, tépelődésem, aggodalmaim egyszerre komolytalannak tűntek, és azóta sem nyerték vissza korábbi dicsfényüket.

A harmadik modul után óriásit nevettem, a homlokomra csaptam és végtelen nagyrabecsülést éreztem Erika, és a világ működése iránt.
A programnak hála megértettem, hogyan működik a világom. Nagyjából 11 éves korom óta foglalkoztat a téma, most összeállt, és egyszerűbb mint gondolnád.
Egyszerre logikusabb és logikátlanabb, mint valaha is képzeltem.
És felemelő, élvezetes, extatitus.
Szívből ajánlom, ha egyszerre keresel választ és megoldást az életed kérdéseire.
Itt mindezt megkapod." ~ Gyopárka

„Nem gondoltam volna, hogy az őszinteséget ennyire lehet élvezni. Azt, hogy mindent lehet élvezni, bármi jön, lehet az élvezetért élni, anélkül, hogy bármilyen helyzetet meg szeretnék változtatni. És ha őszinte akarok lenni magamhoz, és miért is ne 😂, valahol titkon ezt vártam, hogy ez fog történni. Ja és történik is, csak magától, nem azért mert meg szeretném változtatni. 😂" ~ O. V.

Császár Erika Mira - Erika Mira

„Ez nekem is az első részvételem volt az első csapattal a programban, és fergetegesen izgalmas élménynek bizonyult végigvezetni.

És most számomra is még világosabb, hogy mennyire elképesztően sokat tud ez az anyag - és biztos meg tud még lepni majd. 

Életemben nem nevettem és sírtam és a kettőt együtt még ennyit per nap sosem. És nem is libabőröztem ennyit (most is). Hogy egy online program ilyen intenzív, bizsergető életre pezsdítsen, hahh! 😍

Korábban sosem tapasztalt szinten lelkes, kíváncsi és nyitott vagyok az emberekre, pedig előtte is azt hittem, hogy az vagyok - dehát óÓóó! 🥰

A program engem is átalakított, mégegyszer. Imádooom!" ~ Erika Mira

A júniusi nyitás ismertetője:

Tudod, hogy az életed belőled indul ki, és hogy azzal adod a legtöbbet a világnak is, ha boldog vagy - de ha őszinte vagy magaddal, nem érzékeled, hogy ez a tudás radikálisan átalakította volna élvezhetőbbé az életed?

A manifesztációs gyakorlatok nem hoztak stabil eredményt?

Úgy érzed, hogy készen állsz a meredek útra, csak tényleg oda vezessen, ahova tényleg el akarsz jutni - és végre derüljön ki, hogy hová is?

Lelkesedésre, áramlásra, lendületre, tűzre vágysz? Arra, hogy valami legyen már, ami érdekel, ami megmozdít, és amiért hegyeket is megmozgatnál?

Akarod, hogy az életed a saját megunhatatlan élményparkod legyen?

Végre két lábbal beleállnál az állítólagos korlátlan teremtő hatalmadba?

Tényleg készen állsz élvezni az életedet?

Tényleg készen állsz a meredek útra?
Mert ez meredek lesz.
Meg fog fordulni Veled a világ.
És imádni fogod!

A programban egy hónap alatt elvezetlek
a kielégítő életedhez.
😍🔥

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE

A programot alapvetően akkor ajánlom elvégezni, ha nem vagy depressziós, azaz ha képes vagy felnevetni, kicsit jobb kedvre deríteni magad - nem kell folyamatosan jókedvűnek lenned, de kaphatónak lenned rá igen. 😉


Mivel a gyakorlatok nagyon bensőségesek, egyénileg végzendők, ezért a modulok anyagait felvételről fogod elérni, és örök hozzáférésed lesz.


#1 Modul
Foglald el a helyed a világod közepén!

Az #1 Modulban kivezetlek a világból és olyan módon vezetlek vissza, amilyet még soha nem éltél át tudatosan, de minden porcikáddal tudod, hogy Ez Az, ami megfelel a valóságnak. Ez az első, amikor kifordítom a világodat a négy sarkából - és ahh, imádni fogod! 😍

Június 8-án, csütörtökön nyílik.

A modul elvégzését követően csoportos online konzultáción beszéljük meg a tapasztalatokat.


#2 Modul
Kelj teljes életre!

Az #1 Modul után a #2 Modult olyan izgalommal és akkora nyitottsággal fogod várni, mint a Megváltót - és ohh, az is lesz! Ha eddig nem fordult volna ki eleggé a világod magából, most vele együtt fordulsz át Te is - az #1 Modul átalakító erejét - túlzás nélkül - négyzetre emeljük.

Június 15-én, csütörtökön nyílik.

A következő két hétben kettő 15 perces egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem, egyénileg egyeztetett időpontokban.


#3 Modul
És így éld az új életed...

Ez a modul szól arról, hogy akkor hogyan is lehet EZZEL tovább élni és milyenné lett a mostanra többszörösen ki- és átfordult világ. Megrázogatjuk, kisimítjuk, tisztázzuk, elvarrjuk a szálakat. És a Teljes Énedként, kielégítően betöltött hiány-érzetekkel, az Életed Uraként engedlek utadra a programból.

Június 29-én, csütörtökön nyílik.

Ezután egy záró és új élet kezdő csoportos online konzultáción találkozunk. És a továbbiakban lesz egy fő zárt csoport, ahová csatlakozhat mindenki, aki már elvégezte a programot.


 A zárt csoportban rendszeresen osztok meg bejegyzéseket, további információkat, amik segítik a modulok feldolgozását.

Az egész program alatt a záró élőig kérdezhetsz tőlem emailben és a zárt csoportban is, ez a folyamat intenzív kapcsolattartást igényel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Van személyes együttműködés a program elvégzése alatt?

Oh, igen, kifejezetten sok. Ez egy jelentős átalakulás, amin személyesen kísérlek végig, ezért 10 fő a maximális létszám. A program tartalmaz két csoportos online konzultációt és két egyéni konzultációt, zárt Facebook csoport tagságot az élmények megosztására, ahol a többiekkel is kapcsolódhatsz, valamint tőlem is kérdezhetsz ott is, és a program alatt végig tartjuk a kapcsolatot emailben is.

Rengeteget foglalkoztam már önismerettel, fog nekem újat adni?

Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy: ahh, IGEN! 😍 Amit a programban átadok, ha azt tudnád, nem érdeklődnél itt, nem keresnél tovább egyáltalán sehol. Ehhez hasonlót sem éltél át eddig, sem módszerben, sem intenzitásban, sem hatékonyságban.

Férfiaknak is ajánlod?

Igen! Végezték már el férfiak is, így biztosan állíthatom, hogy számunkra is ugyanúgy működik, ugyanannyira hatásos. A program: emberi. ❤️

Van részletfizetési lehetőség?

Csak egyösszegű vásárlási lehetőség van, mivel 1-2 havonta megnyitom a programra a beiratkozást, így nem lehet lemaradni az egyetlen vagy ritka alkalomról, tudsz gyűjteni a következőre. 

Ha van további kérdésed,
írj nekem az assist@erikamira.com email címre.


BEIRATKOZÁS

A beiratkozás június 5. (hétfő) éjfélig van nyitva, maximum 10 fő számára.

A program értéke felbecsülhetetlen - jelenleg ekkora nagyrabecsülést kérek érte:

155.000 Ft ❤️

(Az összeg csak emelkedik, sosem akciózok, ha egy adott összegért valaki már beiratkozott, többé nem viszem az alá. 🥰)

Hogyan érzed, készen állsz arra, hogy kielégítővé váljon az életed? 😍🔥

Ha nem szeretnél most részt venni, de később igen, akkor iratkozz fel a várólistára, mert először mindig a feliratkozottakat értesítem a program következő megnyitásának időpontjáról, tekintettel a korlátozott létszámra:

És ha előszöris szeretnél megismerkedni velem, a tanítási stílusommal, akkor kezdd ezzel, ez a program mellett és után is felbecsülhetetlenül sokat fog adni: 

A Mind your Vibes! Önismereti közösségben az élet minden területét lefedő, összesen több mint 40 órányi, folyamatosan bővülő videós anyagban és a hozzájuk tartozó gyakorlatban, valamint hanganyagokban és írásokban válogathatsz és merülhetsz el - és meríthetsz belőlük.
Minden egyes új videóra és gyakorlatra kapok visszajelzéseket a tagoktól, hogy éppen a legjobbkor érkezett a téma (intuícióból), és hogy miben segített nekik és milyen új szintre emelte az életszemléletüket. ❤️
A közösségi tagság 14.900 Ft-ért érhető el jelenleg.
A képre kattintva tudhatsz meg róla többet:

Császár Erika Mira - Mind your Vibes

Kelj velem valódi, eleven és teljes Életre, Te Csoda! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira