Barion Pixel

Minden képlékeny, amíg meg nem állapítjuk

2022. augusztus 19. | Erika Mira

Császár Erika Mira - Minden képlékeny, amíg meg nem állapítjuk

Nagyon röviden kifejtve azt jelenti: mi döntjük el, hogy az összes lehetőség közül mi lesz.

A jövő összes elgondolható lehetősége létezik egészen addig, amíg meg nem történik.

Amennyi lehetséges jövőbeni kimenetelt el tudsz képzelni, az mind létezik, energetikailag, információként - ezért tudod elképzelni, azaz betölteni a belső látásoddal, ezért tudod átérezni. Minden, általad elgondolható lehetséges kimenetelnek van kiindulópontja: benned.

Van olyan kimenetel, amiben reménykedsz. Aminek örülnél. Amitől odáig lennél.

Van olyan, amivel beérnéd. Elfogadnád. Kibékülnél vele.

Van olyan, amitől félsz. Ami megijeszt. Amit úgy érzed, hogy nem élnél túl.

És mindegyik, amibe bele tudod élni magad akár egy pillanatra is: létezik.

Az, hogy a Te valóságodban melyik valósul meg, azaz melyiket fogod tapasztalni és átélni a fizikai érzékszerveiddel is, egyetlen dolgon múlik: hogy melyikkel töltesz több időt és érzelmet, amikor még csak információként léteznek. Amikor még képlékeny a kimenetel.

Ezért szoktam azt mondani, hogy nem teremtünk, hanem engedünk teremtődni. És érzékenyen, finnyásan, válogatósan és igényesen választjuk meg, hogy mit engedünk megteremtődni. Bekalibráljuk.

Ebben a kalibrálásban segítség az Érzelmi Vezérlő Rendszerünk: amikor jól érezzük magunkat a gondolattól, amit éppen gondolunk, akkor a legjobb kimenetelt engedjük közelebb a megvalósuláshoz.

Amikor nemjól érezzük magunkat attól, amire éppen gondolunk, akkor valamelyik kellemetlen kimenetel megerősítésén dolgozunk.

Csodálatos, hogy ezt lehet ilyen tisztán tudni pillanatról pillanatra és nem kell megvárnunk egy fizikai megvalósulást, hogy kiderüljön, hogy mire kalibráltuk magunkat. Korábban könnyebb korrigálni a kalibrálásunkat.

Talán már tapasztaltad Te is a nagy vágyaid esetében, hogy a megtörténés nem feltétlen gyors. Késlekedik. A késlekedés egyetlen oka az, hogy többféle, egymást kizáró lehetséges kimenetellel is ugyanannyi időt és energiát töltesz. Amint valamelyik kimenetel elképzelése tartósan többségbe kerül benned (és nem feltétlen a legjobb kimenetel), az megvalósul. Ez a többségbe kerülés: a megállapítás. A változékony, sokesélyes, formálódó kimenetel áramlásának megállítása.

Minden képlékeny, amíg meg nem állapítjuk.

Azt is írtam már korábban valahol, hogy a jövőbeni esélyeket latolgatni és arra alapozva próbálni döntést hozni a jelenben olyan, mintha egy kupac csillagporral kérdőn néznénk egymásra, hogy mi legyen. De itt egyvalakinek van döntési jogköre: neked. A csillagpor csak engedelmeskedik.

Írok a kimenetelek eredetéről, mert ez még fontos ehhez.

A kellemes kimenetelek eredete:

Csak ennek van forrása, csak a jólesőnek, a kellemesnek, a jóllétnek. Ez akkor is teremtődik, ha nem gondol rá soha senki. Innen vagyunk mi is, mind. Innen ered a természet. A bolygók. Az Élet.

A kellemes, jóleső kimenetelek, amikben reménykedünk, amiknek örülnénk, amiket imádnánk, mindenképpen megteremtődnek információként. Ezt jelenti az, hogy "kérd és megadatik" - ez a megadatás: energetikailag kész.

És ez nem kevés, mert mindennek, ami fizikai, energetikai az alapja.

Nézz körül ott, ahol most vagy: nincs körülötted semmi, aminek ne lenne nagyon masszív energetikai alapja. A testedet is beleértve. Minden folyamatosan születik, nemcsak egyszer megszületik és utána leválik. Sosem válik le semmi és senki a forrásáról, folyamatosan onnan ered.

A számodra nagyon személyesen legjobb kimentelek kiindulópontja a nemfizikai lényed, aki maximálisan benne van minden élettapasztalatodban.

A legjobb kimenetről nem mindig tudjuk, hogy pontosan milyen. De Valaki tudja és nem felejti el.

Tapasztalom minden nap: Valaki nem felejti el akkor sem, ha én elveszek a részletekben. És ha engedem, megvalósítja. Ez a Valaki a Végtelen Intelligencia. Minden nap bebizonyítja a létezését, imádom. És ezek a megvalósulások olyan módon összeszervezve tartalmazzák több vágyunkat, amit nem tudtunk volna fejből kitalálni, és olyan vágyakat is tartamaznak, amikre már nem is emlékeztünk. Lenyűgözőek.

A kellemetlen kimenetelek eredete:

Minden, amit szabad akaratú ember valaha is gondolt, tett, mondott, érzett, továbbra is rezeg, energetikailag létezik, elérhető, rá lehet hangolódni és erősíteni ezzel.

Az ilyeneknek nincs saját forrása, nincs önálló eredete, azaz, ha soha többé senki nem hangolná rá magát, elhalványulna - és ki tudja, mennyi mindennel történt már ez. De a kellemetlenségek nem hiányoznak. El nem tűnik semmi teljesen, csak nehezen elérhető lesz. Elkallódik.

Ezekre tehát úgy kell ráhangolnunk magunkat, ez a melósabb, ez nem jön magától - legfeljebb megszokottan. Jól edzetten. De nem természetesen.

A számodra nagyon személyesen kellemetlen kimenetelek kiindulópontja... hát, többnyire a téged nevelő emberek hangja a fejedben. Akik a legjobb szándékkal sem tudtak szinte semmit arról, hogy neked mi hogyan a legjobb.

A legrosszabb kimenetelekről mindig pontosan tudjuk, hogy milyenek és ha ezt valósítjuk meg, akkor pontosan olyanok is lesznek, amilyennek előre láttuk őket.

Azért, ha nem vagyunk nagyon alaposak, akkor ebbe is be tudnak szivárogni könnyítések a Végtelen Intelligenciától azokon a réseken, ahol nem volt nagyon határozott elképzelésünk a legrosszabb kimenetel pontos részleteiről.

Teremteni tulajdonképpen csak a szörnyűségeket tudjuk, minden kellemesnek és legjobbnak a megvalósulását csak engedni lehet.

Ezért van az, hogy a legjobb dolgok az életben könnyen történnek.

Tehát nem az a feladatunk a megvalósulás folyamatában, hogy megteremtsük a legjobb kimenetelt, vagy a kimenetelek választékát, mert az már addigra rég megvan, mire észrevesszük.

Ott kezdődik a beleszólásunk a folyamatba, hogy kiválasztjuk azt, ahogyan ÉREZNI AKARJUK MAGUNKAT a kimeneteltől - és úgy érezzük magunkat. Előre szeretjük a legjobbat. Csak azt vagyunk hajlandók gondolni, amit a legjobban esik gondolni. Abban a tudatban élünk, hogy az van. És ezzel készítünk helyet az életünkben a megvalósulás számára.

Hát ez lenne így a tartalom a mondat mögött.

Hétfőtől indítok egy 10 napos ingyenes Önismereti kihívást, ami alatt jobban megismerheted, hogy hogyan tanítom az Univerzum természete és logikája szerinti működés boldogságát és eredményességét.

Császár Erika Mira - Önismereti kihívás
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Hogyan érzed most magad?
  • Mennyire érezted eddig, hogy van hatásod a valóságod alakulására? 
  • Mennyire éltél eddig ezzel a hatalmaddal?
  • Mennyire szeretnél élni vele?
  • Milyen érzés lenne ennyire megélni a hatalmad?
  • Mire inspirált Téged ennek az írásnak az olvasása? 
  • Van még valami, amit feljegyeznél ezzel kapcsolatban? 
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast