Barion Pixel

Éld bele magad!

2022. július 26. | Erika Mira

Császár Erika Mira - Éld bele magad

Podcastként is meghallgathatod:

Császár Erika Mira - YouTube
Császár Erika Mira - Spotify

Mi a "ráhangolódás"?

Mit jelent ez és hogyan kell csinálni?

Hogyan tudunk összhangba kerülni azzal, amire vágyunk?

Hogyan alapozunk meg egy megvalósulást energetikailag?

A vágyaink akkor születnek meg, amikor átélünk egy érzést, ami nagyon jól esik. Vagy valamit, ami nagyon rosszul esik, és ebből tudjuk, hogy milyen lenne átélni a jót.

Minden vágyunk egy átélésből indul ki.

És amin a tűz ered, azzal kiválóan lehet táplálni.

Tehát még több átéléssel.

Beleéléssel.

Éld bele magad abba, amire vágysz!

Azt szokták javasolni, akik ezt javasolják (és milyen jól teszik), hogy addig a pontig érdemes beleélni magunkat a vágyunkba, amíg még nem indulnak el olyan gondolatok, hogy "de miért nincs még ez?!". A csúcson érdemes abbahagyni az álmodozást.

De az a helyzet, hogyha elindulnak ilyen gondolatok, ha egy ponton szembesül a beleélésünk a fizikai valósággal (azaz a korábbi hangoltásunk elmúlóban lévő fizikai kivetülésével), akkor nem éltük bele magunkat.

Akkor csak rágondoltunk, és az nagyon más. Vagy csak óvatosan, a korábbi tapasztalataink korlátaiig éltük bele magunkat. Vagy nem engedtük meg magunknak, hogy elvonatkoztassunk jól ismert konkrét személytől, helyszíntől, foglalkozástól, körülménytől.

A beleélés szent aktus.

Nem lehetnek korlátai.

Ha még a képzeletünkben is korlátozzuk magunkat, akkor annak a fizikai kivetülése is korlátos lesz, bizonyosan. Minden fizikai korlátunkat mi állítottuk fel magunknak korábban is, mindigis.

A beleélés művészet.

Ez a teremtő aktus. Na jó, nem szükséges hozzá, amennyiben többnyire könnyeden, korlátlanul és vidáman éled az életed, de ha született benned egy olyan vágy is, hogy azonnal átélhesd, amire vágysz: arra a beleélés a legjobb megoldás.

Egyrészt tényleg azonnal átéled a vágyad, másrészt vonzza a hozzá hasonló érzetű élményeket a fizikai valóságodban is.

Ha zavar, hogy a képzelet nem fizikai, akkor éld bele magad jobban, lassabban, figyelmesebben, totálisabban.

A valódi beleélés önmagában kielégítő.

Az álmodozást az álmodozás élvezetéért műveljük.

A beleélés teljes élmény. Hiánytalan. Valós megélés.

Átélés. Nem végződik hiányérzetben, mert betölti azt.

Igen, akkoris, ha nem fizikai.

A beleélés, az átélés, a fantázia, az elképzelt érzetek átélésének képessége nagyon egyéni szintű, de mindenkinél fejleszthető.

Fontos a fantáziánk felszabadításához az, hogy értsük az élet működését, hogy tudjuk, hogy gyakoroljuk, hogy a beleélés milyen hatásosan formálja a fizikai valóságunkat.

Ebből a szempontból előnyös, ha minden más mód, ahogyan megpróbáltuk megvalósítani a vágyainkat, kudarcot vallott. (Milyen jó érzés ezt előnyösnek látni hiba helyett, ugye?) Így könnyebben megengedjük magunknak kipróbálni az egyetlen módot, ami működik: a beleélést.

Valamibe mindig beleéljük magunkat, folyamatosan bele vagyunk élve valamibe, és az élet ugyanolyan érzetű élményeket szállít nekünk, amilyen lelkiállapotba beleéljük magunkat most. Sosem hibázik.

A beleélés szabad: nem vagyunk kötelesek úgy érezni magunkat, amit a pillanatnyi körülményeink indokolnának, és nem is jár érte jutalom.

És a beleéléssel nagyon konkrétan ráhangolódunk arra, amire vágyunk.

Ez a valós élmény, a beleélés, azután hatással lesz a gondolatainkra, a szavainkra, minden megnyilvánulásunkra, amik tovább erősítik az új valóságot. És minden körülmény hozzáigazodik ahhoz, amit így kérünk.

De hogyan éled bele magad egy olyan érzésbe, amit még nem ismersz jól? Azt állítani, hogy soha nem érezted még, nem lenne igaz, mert ha vágysz rá, akkor érezted már, legalább egy pillanatig. Csak még nem ismered jól.

Beleélni magad a vágyadba: ismerkedés. Randizás. Már tudod, hogy akarod, csak még hozzá kell szoktatnod magad az energiáihoz, és ahhoz, hogy már itt van. Hogy könnyű. Ahhoz, hogy lehet ilyen jó. Hogy lehet folyamatosan ilyen jó.

Az, hogy hozzászoktasd magad a vágyad megvalósultságának érzetéhez, egy tudati és érzeti edzés, aminek a hatékonysága a rendszerességgel egyenesen arányos. Minden eddigi tapasztalatom alapján az Életművész mentorálás bizonyult a leghatásosabb módnak, hogy átadjam ezt Neked és azután a saját mentoroddá válj: 1 vagy 3 hónapon át heti kétszer egy órás egyéni tudati edzés azért, hogy fizikailag is megvalósuljon a belső világod, amit dédelgetsz magadban.

Az a világ valóságos és létezni akar. A nemfizikai lényed meg akarja élni a fizikai életedben, és nem fog boldoggá tenni kevesebb - és ez természetes.

Mi van, ha nem tudod pontosan, hogy mit akarsz, de érzed, hogy valamit nagyon?

Mi van, ha körülötted már mindenki másnak van, csak téged kerül még el?

Mi van, ha a képzeletedben is ugyanazok a korlátok merülnek fel, mint a fizikai valóságodban, mintha egy ponton kidobna magából az álmodozás sodrása?

Mi van, amikor már olyan erős a belső világod, hogy választanod kell közte és a fizikai között, és oda kell állnod az egyik mellé?

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt: 

Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Mennyire gyakoroltad eddig a beleélést?
  • Inkább kellemes vagy inkább kellemetlen érzetű eseményekbe éled bele magad könnyebben és gyakrabban?
  • Mennyire figyelsz arra, hogy az, amibe beleéled magad hogyan hat a valóságodra? 
  • Mibe szeretnéd a leginkább beleélni magad most?
  • Milyen érzés lenne ez?
  • Éld bele magad most!
  • Mire inspirált Téged ennek az írásnak az olvasása? 
  • Van még valami, amit feljegyeznél ezzel kapcsolatban? 
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast