Barion Pixel

A Te Pénzed

2022. április 8. | Erika Mira

Császár Erika Mira - A Te Pénzed

Podcastként is meghallgathatod:

Császár Erika Mira - YouTube
Császár Erika Mira - Spotify

Érzékeny nőként különösen fontos megkérdőjeleznünk azt a bántó hozzáállást, hogy a pénznek lehet bármi hatalma felettünk - és helyette gyakorolni és edzeni a hatalmunkat a pénzünk felett.

Mert mindig nekünk van hatalmunk a pénzünk felett, még akkor is, amikor korlátozzuk a beáramlását.

A pénz sem kivétel az alól az egész valóságunkra érvényes törvény alól, hogy mi teremtjük.

Az azonban eléggé elterjedt jelenség, hogy különösen sok korlátozó gondolattal, tévhittel, félelemmel, gátlással tekintünk a pénzre, és főként arra a részére, amit úgy nevezünk, hogy a "pénzem".

Az Életművészet nem elvont spiritualitás, szóval nem fogom azt írni, hogy a pénz csak energia (bár minden az), vagy hogy nincs olyan, hogy "pénzem", mert csak áramlás van - hanem a pénzt nagyonis fizikai és nagyonis megfogható jelenségként értem itt.

Olyan pénz, ami a pénztárcádban van és a bankszámládon, amihez olyan hozzáférésed van, hogy senkinek sem kell elszámolnod vele. Azaz: A Te Pénzed.

Különösen szívügyem, hogy a nőknek saját és sok pénzük legyen, amivel szabadon és intuitívan rendelkezhetnek.

Minden egyes alkalom, amikor leértékeljük magunkat, amikor belemegyünk, hogy leértékeljenek, az ellenállhatatlanságig felerősíti bennünk a vágyat arra, hogy maximálisan értékeljük magunkat és másoktól is csak azzal érjük be, hogy maximálisan értékelnek. És ez a felerősödött vágy mindent megváltoztat, hatással lesz minden megnyilvánulásukra, választásunkra, lépésünkre.

A vonzásunkra.

Ez a megerősödött vágy vezet téged ennek az írásnak az olvasásához, és fogok még a pénzről nagyon sokat írni itt.

Azért írtam, hogy érzékeny nőként különösen fontos ez a tudati váltás (amellett, hogy érzékeny férfiként is fontos), mert az érzékeny nőknél gyakrabban fordul elő, hogy kiszolgáltatottá és túlzottan szerénnyé trenírozhatók azzal, hogy a pénzt és a pénz megvonását jutalomként és büntetésként használják feléjük.

Olyan elterjedt jelenség ez, hogy született is erre egy fogalom: gazdasági bántalmazás. Ez nem egy önálló viselkedési zavar, ami kijavítható, hanem az eredeti identitásától eltávolodott ember működésének egyik logikus tünete.

(Erről bővebben fogok tanítani egy online tréningen, amiben minden emberi kapcsolatokkal kapcsolatos kérdésedre és fájdalmas tapasztalásodra választ és megoldást kapsz: Én, a nemfizikai lény - Imádom ezt a témát és nagyon várom ezt a tréninget.)

Érzékeny nőként szeretünk adni, felbecsülhetetlenül sokat tudunk adni, és sokszor azt hisszük, hogy erre mindenki más is képes, és mindenki hajlandó lenne viszonozni, ha megértené, hogy megérdemeljük.

De erre nem képes mindenki és ez nem hiba. Írtam tegnap, hogy az általunk ismert legjobbat tudjuk nyújtani magunknak, és másoknak is maximum azt, és nagyon egyéni, hogy ki milyen legjobbat ismer.

A pénz nem tehet kiszolgáltatottá bennünket, a pénz azért létezik, hogy szolgáljon bennünket, támogassa a vágyainkat, szeressen és nagyra becsüljön bennünket általa is az Univerzum.

Minden pénz a nemfizikaiból jön, ahogyan a testünk és a teljes fizikai környezetünk is minden pillanatban a nemfizikaiból nyilvánul meg. És, mint minden fizikai jelenség, a pénz is a tudatunkra reagál, kizárólag a tudatunkra és csakis a saját tudatunkra - ezért bármilyen helyzetben vagy is, képes vagy javítani rajta a pillanatnyi körülményeidtől és minden más embertől függetlenül.

Tudati edzéssel.

A bántó tudatok megkérdőjelezésével és új tudatok gyakorlásával.

Például így:

A hibáztatást csak a hálássággal együtt tudjuk meghaladni, mert mindkettő a valóságunk okának kívülre hárítása, pedig az ok mindig belül van. Azaz, ugyanúgy, ahogy nem hibáztathatunk más embert azokért a sérelmekért, amikre hangoltuk magunkat és amelyeket vonzottunk (mielőtt tudtuk volna, hogy hogyan működik ez), nem lehetünk hálásak sem más embernek azokért a jó dolgokért, amelyekre hangoltuk magunkat és amelyeket mi vonzottunk magunkhoz.

Ha másnak lennénk hálásak a pénzünkért (vagy bármi másért), akkor lemondanánk a saját teremtő hatalmunkról. Legalábbis erősen korlátoznánk. Aki szeret, ő nem kérné ezt tőlünk soha.

Csak vonzás van és nem tud senki más teremteni a valóságunkban.

Ez azt jelenti, hogy eddigis minden pénzt te teremtettél, ami el tudott jutni hozzád, amit elköltöttél, amit élveztél és használtál. Mindet. Azt is, ami másokon keresztül jutott el hozzád - mert, ha te nem hangolod rá magad, akkor nem tudott volna másokon keresztül sem érkezni. A pénz is csak a vonzásra reagál. Pontosabban a bőség, mert a pénz nem jár mindig együtt bőség-érzéssel és szabadság-érzéssel.

Előfordul, hogy amikor másokon keresztül érkezik, akkor a mások szeretnék élvezni a hálásságunkat, a lekötelezettségünket, szeretnének kapni tőlünk cserébe, és azt sugalmazzák, hogy nekik köszönhetjük.

Pedig nem.

Az élet nem így működik.

Adni azt jelenti, hogy az, amit odaadtunk, a számunkra nem létezik többé, nem kötődünk hozzá, nincs befolyásunk felette - ha nem tudunk így adni, akkor csak a csalit "adtuk oda" a horgon. Ha nem tudunk így adni, akkor ne áltassuk magunkat és másokat azzal, hogy adtunk.

Ha pedig csereüzletet kötünk valakivel (akkor is, ha az egyik csereeszköz pénz), az nem adás, hanem az üzlet, aminek konkrét, kölcsönösen tisztázott és megállapodott keretei kell, legyenek.

Amikor valaki máson keresztül érkezik a pénzed, akkor az azért van, mert pillanatnyilag ezt tudod megengedni, ezt tudod elképzelni, ezt az ajtót hagyod nyitva a tudatodban a hozzád örökké korlátlanul áramlani akaró bőséged számára. Nem valaki más juttat neked az ő bőségéből, ez nem lehetséges, még ha ez is a látszat. Óriási ára van annak, ha nem az eredeti módon látjuk az élet működését.

Honnan akar korlátlanul áramlani hozzád a bőség mindig?

Minden alkalommal, amikor valamit nem tudtál kifizetni, amikor több pénzt szerettél volna, amikor leértékelted magad és leértékeltek mások, amikor sok pénz volt nálad és megérezted, hogy milyen: még több pénzt teremtettél energetikailag.

Ez mind létezik nemfizikailag.

És a tiéd. A nevedre szól, sosem lesz kevesebb, sosem lesz másé, sosem apad el, nem jár le a hozzáférésed hozzá soha. Te teremtetted, hozzád kötődik, te vonzod. Örökké érkezni akar hozzád, csak olyan sok a megszokott bántó gondolat és tévhit, annyira eltorzult a mentalitást tanultál korábban a pénzről, hogy folyamatosan elzárva tartod velük a csapokat.

Akár van most pénzed, akár nem elég, ha ezt olvasod: sokkal jobban is élvezhetnéd a pénzedet. Felszabadultabban. Tisztábban. Szerethetnéd a pénzedet. Hagyhatnád, hogy szeressen a pénz. Által is az Univerzum.

Merd megismerni és megengedni magadnak a többet, a jobbat!

A Te életedben Te vagy az egyetlen pénzügyi hatalom.
Hogy valóban ki tudd hozni magadból ezt a pénzügyi hatalmat, készítettem egy online tréninget, amiben minden tudásomat és gyakorlatomat átadom az anyagi szabadságod megvalósításához - itt olvashatsz róla, hogy megérezd, megszólít-e: 

Császár Erika Mira - Tiszta Pénz
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Hogyan és mennyire áramlott eddig hozzád a pénz?
  • Mennyire voltál elégedett vele?
  • El tudsz képzelni a szívednek kedvesebb, kielégítőbb, élvezetesebb és könnyedebb módot arra, hogy áramoljon hozzád a pénz?
  • Milyen ez a mód? És mennyire engeded meg magadnak elképzelni? 
  • Jó érzés azt gondolnod, hogy eddig is minden pénzt, ami el tudott jutni hozzád, Te vonzottál magadhoz? 
  • Jó érzés arra gondolnod, hogy milyen sok pénzt vonzol, amit még ezután fogsz magadhoz engedni? 
  • Mire inspirál Téged ennek az írásnak az olvasása?
  • Van valami, amit még feljegyeznél ezzel kapcsolatban?

Hogyan tovább

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt:

Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Életművész mentor
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast