Barion Pixel

A minden-mentes Pénz

2022. április 29. | Erika Mira

Császár Erika Mira - A minden-mentes pénz

Podcastként is meghallgathatod:

Császár Erika Mira - YouTube
Császár Erika Mira - Spotify

Ahogyan az életelinkből is vannak összetevők, amit szívesen kihagyunk az egészségünk és testi-lelki jóllétünk érdekében, a pénzbevételünkből is vannak összetevők, amiket szívesen kihagyunk a testi-lelki jóllétünk érdekében.

Minél többet tapasztalunk, annál több szempont válik fontossá a számunkra a pénzbeáramlással kapcsolatban. Már nem mindegy, hogy milyen érzésekkel és milyen kapcsolt árukkal érkezik, és hogy milyen következményekkel jár.

Amire az életünk vágyat tud ébreszteni bennünk, azt meg is tudja valósítani, azaz minden megvalósulhat, ami kicsit is fontossá vált a számodra ebben a témában, méghozzá egyszerre.

Hogy ez a szimpatikus gondolat könnyebben emészthető legyen a számodra, sorra veszek néhány olyan összetevőt, amit többségünkben szívesen kihagyunk a pénz-élményeinkből, és leírom, hogy mivel helyettesíthetők.
A következő napokban egyesével megosztom itt ezeket és a végén hanganyagként egyben is felteszem.

#1/11 A bűntudatot.
Amiért pénzt kapunk. Amiért sok pénzt kapunk, esetleg többet, mint azok a szereplői az életünknek, akik akkor élnek viszonylagos lelki békében, ha jobbnak érezhetik magukat nálunk. A bűntudatot azért, mert "elvesszük" mások pénzét azért cserébe, amit adunk nekik, és ezért ők nem költhetik azt el máshol. A bűntudatot, hogy milyen sok van nekünk, amikor másnak meg, aki megszenvedett érte sokszorosan, nincs annyi.
Minden pénz a nemfizikaiból jön akkora összegben, amivel komfortosan érezzük magunkat. Akkora összegben, amekkoráért még nincs bűntudatunk, mert az Univerzum sosem akarná, hogy bűntudattal kelljen élnünk. Másoknak is a nemfizikaiból jön a pénzük akkora mértékben, amekkorát még meg tudnak engedni maguknak. A pénz természete az áramlás, és áramoltathatod magasabb szinten és nagyobb összegekben is. Senkitől sem veszel el, amikor fizet neked azért, amit kap tőled, mert aki akarja azt, amit adni tudsz, neki azért áramlik az a pénz az életébe, hogy meg tudja engedni magának azt, amit te adni tudsz neki.

#2/11 A lekötelezettséget.

Úgy kapni pénzt, mint amikor a Keresztapa szívességet tesz nekünk. Azzal a karddal a fejünk felett élni, hogy bármikor kérhetnek cserébe valami olyat, amit nem biztos, hogy szívesen teszünk meg, de mivel előre fizettek érte, meg kell majd tennünk. Ez nem éppen élvezet.
Megéri edzeni azt a tudatot, hogy jöhet a pénz tisztán is, ugyanannyi, vagy sokkal több. Lekötletezettség-mentesen. Szabadon. Csakis a rezgéseinkre reagálva, a nemfizikaiból. A nemfizikai Végtelen Intelligencia soha nem vár semmit cserébe azért, amit megvalósít a rezgéseinkhez rendezve. Élvezi, hogy megvalósíthat. A vonzás törvénye sem vár semmit azért cserébe, hogy megfelel az elvárásainknak. Számára ez természetes. Így tiszta.

#3/11 A ellenőrzöttséget.

Amikor a pénz mellé azt is megkapjuk, hogy mire költhetjük el. Igazából ilyenkor a pénznek van embere, nem pedig az embernek pénze. Végülis van pénzünk, csak nem nyúlhatunk hozzá a saját intuíciónk szerint. Az ilyen helyzet el is bizonytalaníthat abban, hogy egyáltalán tudnánk-e jól bánni a pénzzel (tudnánk!), vagy megérdemeljük-e (megérdemeljük!). Ha valaki más is rálát a pénzünkre, ráadásul bele is szól a folyásába, az rabság. Gazdasági fogvatartás.
A pénz lehet szabad, lehet csak a tiéd, a pénz azért van, hogy támogasson és kielégítse ezen keresztül is minden vágyad az Univerzum, amit pénzzel tud kielégíteni. Az Univerzum sosem szólna bele, hogy mire költesz, mert tudja, hogy korlátlan pénzügyi erőforrások állnak a rendelkezésedre és csak a hiteid szabhatnak határt az áradásának.

#4/11 A hálásságot.

Erénynek is tűnhet, hogy hálásak legyünk másnak a pénzünkért, de nagy ára van: a teremtőerőnkbe vetett hitünk. Amíg hálásak vagyunk a pénzünkért más embereknek, azaz amíg azt hisszük, hogy azokat a pénzeket, amik korábban áramlottak hozzánk, mások kegyéből kaptuk, és nem magunk vonzottuk, addig nem vonzunk újabb pénzeket, legfeljebb ugyanazokon az embereken keresztül, és az egész egyre rosszabb érzés lesz. Mintha valaki más pénzelne, pedig ez nem lehetséges.
Mindig, mindig, minden esetben és minden élő emberen keresztül is az Univerzum pénzel akkora mértékben, amekkorába bele tudod élni magad.

#5/11 A körülményességet, a bonyolultságot, a mutyit.

Ha valami igazán meg tudja drágítani a pénzt, az a macera-faktor. Olyan pénzügyi műveleteket értek ez alatt, amelyek miatt aztán az ember nem alszik felhőtlenül nyugodtan, amikbe másokat is be kell vonnia, és attól még kevésbé alszik nyugodtan. Azután, hogy nyugodtabban aludjon, megpróbálja a bebiztosítását is bebiztosítani, és végtelenül bonyolult érdek-szövevényt lehet ebből alkotni.
A pénz úgy jó, ha önfeledten élvezhetjük, a pénz azért van, hogy támogasson bennünket, és már a legkisebb mutyival is megnehezítjük ezt.
Lehet tisztán és egyszerűen sok pénzünk, nem kell megalkudnunk. Mivel csak a tudatunkon múlik, hogy hogyan alakulnak a dolgok, ezért ha így tudjuk, akkor ez lesz.

#6/11 A kicsinyességet.

Olyan embertől, aki nem szívesen ad egyáltalán bármennyit, tőle nem jó érzés kapni. Jobban esik a nagyvonalúság, amikor az, akitől kapunk, nem félve adja oda, nem kuporgatva, nem tétován, azt várva, hogy majd adunk neki kedvezményt a helyzetére való tekintettel, mintha az életművét költené el egy zsemlére, hanem tudatában van a teremtő erejének és viszonylag könnyen és nagy mennyiségben vonzza a pénzt. Értékel bennünket, mert értékeli saját magát is. Jobban esik bőség-tudatos embertől kapni és lehetséges, hogy olyan tudatot gyakorolj magadban, hogy csak ilyen embereket vonzz az üzleti kapcsolódásaidba. Nem kell sok könnyű esetre jutnia egy nehéznek is, lehet mind könnyű.

#7/11 A leértékelést.

Előfordul, hogy valaki többet szeretne kapni tőlünk, mint amennyit szívesen adna érte, és ha mégis kicsivel többet ad, akkor még sokkal többet vár érte, míg azt veszed észre, hogy már harmadszor-tizedszer szolgálod meg neki ugyanazt az összeget. Az ilyen ember igyekszik elérni, hogy túlértékeld azt, amit ad, miközben leértékeled az, amit te adsz neki, hogy úgy érezd, mintha pariban lenne az adás és a kapás. De ha előfordul, hogy úgy érzed, hogy nincs pariban, akkor nincs, hidd el.
Csak te érzed és csak te tudod azt, hogy mennyire értékes vagy és mennyire sokat érdemelsz. Kaphatsz többet, megkaphatsz mindent, amire vágysz, csak engedd meg, hogy akár még túl is értékeljenek, ha azért teszik, mert élvezik és megtehetik és mert az Univerzum inspirálja őket erre a te kérésedre válaszul.

#8/11 A megvásároltság érzését.

Olyasmit csinálni pénzért, amit nem tennénk meg akkor, ha korlátlan pénzünk lenne.
Sosem az a legnagyobb ára a pénznek, amit megteszünk érte, hanem az, amit nem teszünk meg helyette, pedig szeretnénk inkább azt tenni. Fogalmad sincs, hogy mennyi pénztől esel el, amíg bármiértis nem azt csinálod, amire vágysz. Felbecsülhetetlen összegektől és élményektől.
Az Univerzum nem akar megvásárolni, nem szab feltételeket, hanem a te feltételeidhez igazítja a valóságodat.

#9/11 A megalkuvást.

Belemenni és benne maradni méltatlan, fájdalmas helyzetekben csak azért, mert pénzt remélünk belőlük. Jellemzően a nagy pénz reménye tart benne ilyen helyzetekben, de a túlélés is benne tarthat. Egyáltalán nem hiba, ezt tudnod kell, nem vagy kevésbé értékes, ha átéltél ilyesmit, vagy a korábbiak közül bármelyiket. Tapasztalni vagyunk itt. És élvezni az életünket, csak hidat kell építsünk az élvezethez a tudatunkban. A rezgésünk akkor a legvonzóbb a pénz számára is, amikor élvezzük az életünket és azt csináljuk, amit élvezünk csinálni. Megteheted ezt és képes vagy olyan tudatot edzeni magadban, hogy abból élj a legnagyobb bőségben, amit imádsz csinálni.

#10/11 Az erkölcsi fölényt.

Nagyon drága mulatság. Amíg nem tudjuk, hogy hogyan engedjünk meg magunknak több pénzt, addig az erkölcsi fölénnyel csökkentjük a fájdalmat mindazért, amit megtagadunk magunktól. Például a pénzért, azért a mértékű pénzért, amiért már bűntudatunk lenne, vagy amekkora összeget már félnénk birtokolni mások esetleges ítélkezése miatt, akik szintén erkölcsi fölénnyel csillapítják a fájdalmukat. Emiatt képes ördögi körré alakulni, mert minél inkább nem engedjük meg magunknak a pénzt, annál jobban fáj, és annál inkább kell az erkölcsi fölény gondolása és hangoztatása, hogy enyhítse e fájdalmat. És társak is kellenek hozzá, hogy erősebben hasson. Minden fájdalomcsillapító olyan, hogy időnként növelni kell a dózist ugyanazért a hatásért.
Annak az alap-tudásnak az edzésével, hogy elsősorban és mindenekfelett energia-lények vagyunk és a valóságunk mindig hozzánk igazodik, valamint következetes életélvezettel még ebből is ki lehet jönni. Amikor már súlyos a dolog, érdemes a jelentős környezetváltozást is meggondolni. Mindenkinek akkora anyagi bősége van, amekkorára rá tudja hangolni magát. Az élet igazságos, mert mindenkinek a saját rezgésével összhangban szállítja az élményeket, ez alól nincs kivétel, ezt nem írja felül örökösödés vagy kapcsolatok - hanem ezek is a tudatunkhoz rendeződnek. Mindenkinek más fontos azzal kapcsolatban, hogy hogyan áramoljon hozzá a pénz, és ezért van, hogy ennyire változatosak a módok, ahogyan áramlik. Hozzád áramolhat azon a módon, amire benned vágyat ébresztett az élet, és senki más áramlása nincs erre hatással és főleg nem vesz el belőle.

#11/11 Az elvárásokat.

Amikor olyasmit csinálunk, amit nem élvezünk, akkor elkerülhetetlenül megszületik bennünk a csere-várás. Bármennyire spirituálisan haldók, egó-mentesek, szerelmesek vagyunk is, ha olyasmit kell tennünk, amit nem élvezünk, vagy esetleg utálunk megtenni, akkor várni fogunk érte valamit cserébe (mondjuk pénzt) és ezt nem tudjuk elnyomni magunkban - és nem is kell. Amennyiben nem érezzük kellően kompenzálva a kínlódásunkat, akkor meg fogjuk bosszulni valamilyen módon azon az emberen, aki miatt meg kellett tennünk az utálatos dolgot. De legalábbis remélni fogjuk, hogy az élet megbosszulja rajta és örülni fogunk neki, amikor ez megtörténik. Ez így működik és így is kell működnie, mert ebből zsigerileg megérezhetjük, hogy mennyire fontos, hogy csak olyasmit tegyünk, amit élvezünk.
Az élvezet az egyetlen jelen idejű jutalom. Erre születtünk, ez a vezércsillagunk és ez az élvezetes tevékenységek következménye is: még több élvezet.

Számomra az a tiszta érzetű pénz, ami mindezektől mentes. És sok van belőle.
Nincs törvény arra, hogy a pénznek milyennek kell lennie, hogy csak bizonyos kötöttségekkel jöhet, vagy bizonyos áron. Egyetlen tényezőhöz igazodik: a tudatunkhoz. Azt pedig át tudjuk kalibrálni, tehát nincsenek korlátaink ebben.

Alapvetően a megoldás minden fenti esetre az, hogy megedzük a tudatot magunkban az eredetünkről: hogy halhatatlan energialények vagyunk korlátlan teremtőerővel. Hogy tudjuk, hogy egyenlők vagyunk a nemfizikai lényünkkel.

Hogy boldog, felemelő, számodra tiszta pénzbevételeid legyenek mostantól, készítettem egy online tréninget, amiben minden tudásomat és gyakorlatomat átadom az anyagi szabadságod megvalósításához - itt olvashatsz róla, hogy megérezd, megszólít-e: 

Császár Erika Mira - Tiszta Pénz
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Hogyan érzed most magad?
  • Mi mindenről fogadtad el eddig, hogy együtt kell járnia a pénzbevétellel, hogy ez az ára a pénznek? Írd le mindet egy listába. A fentieken kívül is figyeld meg, hogy volt-e ilyesmi.
  • Hogyan tudod átfordítani szebb, kellemesebb, jóleső gondolatokká a listában szereplő tévhiteket? Írd le ezt is egyesével. Olyasmiket írj le, amik felszabadítóak. Legyél jó magadhoz.
  • Hogy érzed, mennyire megy könnyen, hogy átfordítsd jobban első gondolatokká a korábbi bántó, észrevételen hiteidet arról, hogy mi mindenbe kerül a pénz?
  • Hogyan érzed magad, amikor sikerül átfordítani?
  • Mire inspirált Téged ennek az írásnak az olvasása? 
  • Van még valami, amit feljegyeznél ezzel kapcsolatban? 

Hogyan tovább

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt:

Császár Erika Mira - Mentorálás
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast