Barion Pixel

A konfliktuskerülés bölcsessége

2022. június 8. | Erika Mira

Császár Erika Mira - A konfliktuskerülés bölcsessége

Podcastként is meghallgathatod:

Császár Erika Mira - YouTube
Császár Erika Mira - Spotify

A konfliktuskerülés hibának hangozhat, pedig bölcsesség.

Mivel magunk teremtjük a valóságunkat, azaz mindent, ami valóban érint bennünket a rezgéseinkkel vonzzunk az életünkbe - ezért nyilvánvaló, hogy a konfliktusokat is magunk vonzzuk.

De nem egycsapásra, nem döbbenetesen hirtelen jelennek meg a semmiből az életünkben, hanem a következetesen és megszokottan fenntartott mentalitás fizikaiasult következményei.

Mindig kicsiben kezdődik, egy pillanatnyi bizonytalanasággal, amikor egy mástól hallott kellemetlen gondolat be tud jutni a figyelmünkbe, a fejünkbe. Mivel kellemetlen, megpróbáljuk megcáfolni, bizonyítékokat keresünk rá, hogy nem úgy van, de azért figyeljük azt is, hogy talán mégis úgy van-e.

Figyelünk rá, gondolunk rá, műsoridőt adunk neki, hangoztatjuk a rezgéseinkkel, így hozzá hasonló érzetű eseményeket vonzunk az életünkbe.
Így erősödik meg a kellemetlenség vonzása - annak ellenére, hogy ugyanabban a pillanatban, amikor a kellemetlen gondolat bejutott a figyelmünkbe, megszületett az ellenkezője: a jóleső tudat is.

A nemfizikai lényünk azt a jólesőt éli, azt vonzza, és az örökké rezeg és mindig elérhető a számunkra, mert csak a jóllét természetes és csak a jóllétnek van forrása.

Mire valamiből a fizikai valóságban konfliktus lesz, addigra a gondolat annyi hasonló gondolatot vonzott, annyi hasonló érzetű párbeszédet a fejünkben, annyi hasonló érzetű hírt másoktól, annyi bizonyítékot, hogy a rezgése már egy száguldó tehervonattá erősödött.

Beleállni egy konfliktusba tehát azt jelenti, hogy beállni a száguldó tehervonat elé azért, hogy megállítsuk.

Lehet benne valamiféle élvezetet találni, azaz valamiféle felerősödött én-érzetet: a hatalom, a dominancia, a leuralás, az ellenszegülés élvezetét, és ez a valamiféle kompenzációs élvezet függővé is tehet. Ezért van, hogy léteznek emberek, akik kifejezetten keresik a konfliktust: olyankor fokozottan érzik, hogy élnek.

Van azért ennél jobb létérzet is, és semmiképp nem kevesebb az, aki a tisztább, kényelmesebb, meghittebb élvezeteket kedveli.

A konfliktus elkerülése az a bölcsesség, az a belső tudás, az az erős gyanú, hogy ezt a tehervonatot nem volt muszáj akkora lendületbe hoznunk magunkban, hogy fizikai konfliktussá fajuljon.

A konfliktuskerülés a teremtő bölcsesség egyik fele és érdemes mellé tenni a másik felét: tisztában lenni azzal, hogy azért érzünk ellenállhatatlan késztetést elkerülni a konfliktusokat még azon az áron is, hogy alul maradunk, nem állunk ki magunkért, gyávának tűnünk, mert érezzük, hogy van jobb módja egy jobb fizikai valóság megteremtésének.
Mert ismerünk jobbat.
És azt a jobb módot akarjuk inkább.

Elmondom és megmutatom az Én, a nemfizikai lény Online tréningemben, hogy láthatod át olyan tisztán az emberi kapcsolataid működését, hogy teljes lelki nyugalommal lehess bennük és mindig tudd, hogy mi miért történik és mit tegyél vagy ne tegyél. Hogy a legjobb új kapcsolataidat teremthesd meg, önazonos lehess bennük, hogy hozzátegyenek az életedhez, hogy a teljes lényeddel és kölcsönösen kielégítően kapcsolódhass.

Ez a tréning az én saját felismeréseim esszenciája - és imádom tudni, amit tudok! ❤️

Imádom megmutatni másoknak, hogy mi az értelme mindannak, amit eddig átéltek a kapcsolódásaikban, és imádom látni, ahogyan számukra is összeáll ez a tudás és a helyükre kerülnek az addig szétszórt kirakósdarabok, ahogyan felébred bennük a remény valami sokkal, sokkal jobbra. Nem csak kicsivel jobbra, nem kibírhatóra, hanem a legjobbra.

Nem a türelem a megoldás, nem a hibák kijavítása, nem a gubancok kibogozása. Hanem a tudás hatalma.

Ideje, hogy a legjobbat éld meg a kapcsolódásaidban.

Szeretettel és felszabadító tudással várlak a tréning belő felületén:

Császár Erika Mira - Én, a nemfizikai lény Online tréning
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Hogyan érzed most magad? 
  • Mit gondoltál eddig a konfliktusokról?
  • Mit gondoltál eddig a konfliktuskerülésről?
  • Mennyire éled meg könnyen vagy mennyire éled meg nehezen a konfliktusokat, a nézeteltéréseket, a vitákat?
  • Mennyire befolyásol a döntéseidben, választásaidban az, hogy tartasz egy lehetséges konfliktustól?
  • Milyen módokon rendezted eddig a konfliktusaidat?
  • És mennyire vagy elégedett ezzel a móddal? 
  • Van még valami, amit feljegyeznél ezzel kapcsolatban? 

Hogyan tovább

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt:

Császár Erika Mira - Mentorálás
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast