Barion Pixel

A Harag az átfordításban

2022. július 20. | Erika Mira

Császár Erika Mira - A harag az átfordításban

Sokat beszéltem az online tréningjeimen és az írásaimban is az Átfordításról, és most leírom egy kiemelkedően fontos stádiumát.

Az Átfordítás azzal kezdődik, hogy felismerem, hogy fáj gondolni egy gondolatot, és tudom, hogy ez azért van, mert nem valós: mert a nemfizikai lényem máshogyan tudja azt, amit én éppen gondolok. Tehát tudom, hogy mit és miért érzek, és úgy döntök, hogy nem akarom szörnyen érezni magam, ezért megnyílok a jobb gondolat számára.
Mondjuk, megkérdezem magamban: "Kedves nemfizikai lényem, Te hogyan látod ezt?" - és mindig válaszol, rávezet, rámutat, mert nagyon ért ahhoz, hogy személyre szabottan a tulajdon fizikai kivetülésének az értésére adja mindazt, amire nyitott.
És érezzük, amikor egy gondolat kevésbé fáj, vagy egyenesen jól esik.

Az Átfordításban van egy méltatlanul népszerűtlen érzelmi lépcsőfok, ahonnan sokan vissza szoktak fordulni, főként, amikor spirituális tanulmányaik során eladták nekik azt az eszmét, hogy a Harag elítélendő, nem magasztos, nem szép, mert nincs miért és nincs kire haragudnunk. És, hogy a haraggal magunkat büntetjük valaki más hibájáért.
Ám, minden, ami érint bennünket, belőlünk indul ki, így nincs olyan, hogy "más hibája". Különböző fokú kellemetlen és kellemes érzések vannak, amik mind arról információk a számunkra, hogy amit éppen gondolunk, az mennyire van összhangban a nemfizikai lényünk tudásával, vagy mennyire van távol tőle.

Amikor valamiért kellemetlenül érezzük magunkat, és ezen változtatni akarunk, akkor a kellemes érzésekhez vezető érzelmi fokozatok sorában nem ugorhatunk át lépcsőfokokat, nem kerülhetünk meg érzéseket. Még, ha nagyon gyorsan tudunk már felszaladni ezen a lépcsőn, akkor sem. Ha a Haragtól mindig visszafordulunk, akkor sosem jutunk tovább.

Lehet érzékelni azokon az embereken a feszültséget, akik elfojtják a haragjukat, bármiértis. De, mivel a tehetetlenség után a harag a következő szint felfelé, ezért maga a nemfizikai lényünk vonz a Harag felé.
Mint minden számunkra vonzó dolog kerülésekor, ebben az esetben is erősödik a vonzás, és egyszercsak kitör valamilyen formában: szomatikusan, vagy verbálisan, vagy tettlegesen.
De meg lehet élni tudatosan és szándékosan is a Haragot - erről írok most itt.

Amikor valami nem esik jól, akkor tudom, hogy helyette hogyan esne inkább jól, és tudatosan belső erőfeszítést teszek azért, hogy a jóleső verzióhoz hangoljam magam közelebb: ez az Átfordítás.
Ez a legnagyobb erőfeszítés a világon, talán már magad is tapasztaltad.
Deviszont: működik! Tényleg hat a valóságunkra.
Mivel egy erős lendületben lévő, nagyon megszokott tévhit esetében nagy utat teszünk meg a fájdalmas érzéstől az új, jóleső tudatig, ezért a Haragot biztosan útba fogjuk ejteni - és milyen jó, hogy így tesszük!

Például, ha abban a tudatban, közegben, köztudatban és fizikaiasult következményekkel megerősített tévhitben nőttél fel, hogy a pénz nehéz ügy, keményen meg kell érte dolgozni, és akkor vagy erényes, ha keveset birtokolsz belőle, akkor megszületik benned a vágy arra, hogy mocskosul, förtelmesen, szégyentelenül és korlátlanul gazdag legyél. Ilyen az élet természete. A növény is vízre vágyik aszály idején.

A nemfizikai lényed a korlátlan bőséget és szabadságot éli, így neki nem kell érvelned amellett, hogy miért vágysz többre: mert ő az a több, amire vágysz.

A bőség és szabadság vágya vonzani fog, minél inkább ellenállsz neki a tévhiteiddel, annál erősebben. Ezért, az életed elvezet valakihez, aki elmondja, hogy hogyan történik a "teremtés", vagy inkább teremtődés. Hogy engedd a megvalósulást, hogy lazuljon az ellenálló mentalitásod, hogy egyirányba rendeződjenek a gondolataid, hogy kisímulj, hogy megnyugodj, hogy lazíts, hogy élvezd az életedet azért, hogy minden valóra válhasson, amire az élettapasztalataid vágyat ébresztettek benned, és hogy jó vagy és jól csinálod.

És most leírja Neked azt is, hogy haragudnod kell ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet.

A Szent Harag tüze égeti fel a tehetetlenséget.

Persze nem kell a Haragban megrekedned, mert azután a frusztráció, a remény, az optimizmus, a tudás, a magabiztosság, a bőség, a szeretet, a boldogság vonzanak és nekik is engedned érdemes. De mind közül a Harag az, amit a legnagyobb kihívás lehet megengednünk magunknak, különösen, ha érzékenyebb emberi lények vagyunk.

Pedig kell a Harag ereje.

Haragudnod kell arra a tévhitre, hogy a pénz nehéz ügy, haragudnod kell azokra, akik ezt mondták Neked, akik ezt hitték és ezért erre lettek élő példák, haragudnod kell, amikor először mondod azt az ő, fejedben visszhangzó verziójuknak, hogy "a pénz nem nagy ügy!"
Haragudnod kell, amikor a fejedben az asztalra csapsz és azt mondod a megszokott régi tudatoknak és azoknak, akiknek a hangján tudod ezeket a tudatokat, hogy "én vagyok itt az érték! Mert én vagyok az érző emberi lény, a teremtés legnagyobb csodája! Én teremtem a valóságomat! És csakis és kizárólag és egyesegyedül az én tudatomon múlik a bőségem, és a tudatomat át tudom formálni!"

Mint, amikor egy Földön álló rakétát elindítanak az űrbe: minden elérhető erőre szükséged van ahhoz, hogy a korábbi erős lendületek ellenállásából kitörjön az új tudatod. És a Haragban van kraft.

És azután ezek az új tudatok elindulnak, megkönnyebbülnek, lendületet szereznek, megerősödnek, bebizonyosodnak és tudássá érnek a Szent Haragod oltalmában. A Harag pedig alábbhagy benned, természetesen.

Akkor tudsz majd valóban nem haragudni miattuk, amikor már a jobban eső tudatban élsz és már nem tudod elhinni a régit. Amikor a régi hiteid már végérvényesen megcáfoltattak. Amikor már rálátsz arra, hogy ők miért hitték úgy, hogy nem ismertek jobbat, hogy nem mutathattak mást Neked, és nem kell megbocsátanod nekik, mert nincs és soha nem is volt miért. Csak éled a jobbat és Te már arra vagy élő példa - nekik is.

Az egyik legnagyobb tudati aknamezőt, a pénzzel kapcsolatos tudatainkat fogjuk termőre fordítani a következő nagyobb online tréningemen:
Tiszta Pénz - azaz a Pénz, mint Tiszta Energia.

Szeretettel, és olyan tudással várlak, hogy a Harag a lehető legrövidebb ideig legyen útitársad.

Csodálatos vagy és megérdemled, hogy korlátlan bőségben élj! 

Császár Erika Mira - Tiszta Pénz
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

 • Hogyan érzed magad most?
 • Mit gondoltál a haragról eddig?
 • Szoktál haragot érezni?
 • És miket gondoltál eddig magadról, amikor haragudtál?
 • Mit gondolsz most a haragról?
 • Mennyire vagy elégedett az anyagi biztonság-érzeteddel most?
 • Alapvetően mennyire gondolod magad ügyesnek a pénzügyeidben?
 • Mennyire bízol magadban a pénzzel kapcsolatban?
 • Hogyan változtatnál azon, amit most érzel ebben a témában?
 • Hogyan szeretnéd, hogy működjön Neked a pénz?
 • Mire inspirált Téged ennek az írásnak az olvasása? 
 • Van még valami, amit feljegyeznél ezzel kapcsolatban? 

Hogyan tovább

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt:

Császár Erika Mira - Mentorálás
 • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

 • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast