Barion Pixel
Császár Erika Mira - Teremtő naplóírás kihívás
Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Sokat foglalkoztál önfejlesztéssel, és nagyon tudod már, hogy mit kerülj el - de amit akarsz, az még nem valósult meg?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Betéve tudod a kedvenc mestereid, guruid videóit, de a tudásuk alkalmazásával elakadsz?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Az elért eredményeket abban tudnád összefoglalni, hogy már nagyobb békével tudod elfogadni, hogy nem az van, amire vágysz?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Szeretnél végre valós eredményeket átélni, fizikailag, a valóságban, tartósan, szépen és lelki békével?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Szeretnél tisztán látni abban, hogy egyáltalán jó-e emberileg eredményekre vágyni?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Kipróbáltál egy csomó módszert a sikerért az életed minden területén, de az igazi siker-érzés, az eredmény elmaradt?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Szeretnéd érezni és élni (nemcsak tudni), hogy Te teremted a valóságodat?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Úgy tűnik, hogy ami másoknak működik, az Neked valahogy nem?

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Akkor ez a kihívás mindent megváltoztat a számodra

Van egy eszköz, egy gyakorlat, aminek rengeteget köszönhetek az életem átalakításában, a személyes fejlődésemben, a tudatom formálásában - sőt, ez az, aminek a legtöbbet köszönhetem:

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A naplóírás

Nem a klasszikus naplóírásra gondolok, nem csupán feljegyzem az életem eseményeit, nem dokumentálok, nem tervezek - hanem formálom vele a valóságomat.

A naplóírás úgy, ahogyan én kialakítottam magamnak és most átadom Neked is: teremt.

A naplóírás az a kapu, amin át a belső hangom átlép a külső világomba.

A naplóírás teszi érthetővé és megfoghatóvá a nemfizikai lényem finom jelzéseit, súgásait, érzeteit a fizikai lényem számára, hogy követni és használni tudjam a belső vezetésemet.

Ezért hoztam létre ezt a két hetes kihívást, amire hatalmas szeretettel várlak Téged is, hogy megismerd ezt a valóban felemelő módját a naplóírásnak.

Fantasztikus utazás lesz, meglátod!

Tudom, hogy mire képes az írás, és tudom, hogy mennyire meg lehet szeretni: mert működik.

Mert szépen és könnyen működik.

A kihívásban megmutatom Neked a naplóírást, mint

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - teremtő gyakorlatot

Enélkül minden más gyakorlat sokkal kevésbé hatékony.

Ami megkülönbözteti azokat az embereket, akiknek valóban gyorsan működnek az új életszemléletek, azoktól az emberektől, akiknél a sok tanulás ellenére is valahogy elmaradnak a vágyott tartós fejlemények:

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Teremtő naplóírás

Azon a módon, amit a kihívásban megismersz, sokkal-sokkal többet leszel képes kihozni magadból, az eddigi élettapasztalataidból, a lehetőségeidből, és mindenből, amibe belevágsz, ami hív, ami megszólít.

Közelebb kerülsz magadhoz, igen - ÉS nemcsak befelé kerülsz közelebb magadhoz, de közelebb kerül a fizikai valóságod is a belső valóságodhoz.


Az naplóírás annyira elképesztően hatásos, hogy nem helyettesíthető mással.

Ha gondolkodó lény vagy, és különösen, ha hajlamos vagy a jólesőnél többet gondolkodni egy-egy ügyeden (azaz túlagyalni 😇), akkor nélkülözhetetlen, hogy legyen eszközöd, amivel meg tudod változtatni a gondolkodásod menetét.

Nem tudod egyszerűen félreállítani az elmédet, ha sokat használod és előfordul, hogy szereted is használni, és nem is kell félreállítanod - de érdemes áthangolni, és akkor kifejezetten kellemes mentalitással kényeztetheted magad.

A gondolkodásod összesimul az Univerzum tudásával és beengedővé válik a vágyaid készen álló megvalósulására - ezt értem az alatt, hogy teremtő gyakorlat a naplóírásnak ez a módja.

Teret teremt a rezgéseidben mindannak, amire az élettapasztalataid vágyat ébresztettek benned.

Mert, amire az életed vágyat tud ébreszteni benned, azt meg is tudja valósítani a fizikai tapasztalásodban.


Ha csak egyetlen eszközre vágysz, amivel valóban átformálhatod az életed: az a teremtő naplóírás. 

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A naplóírás ön-tanítás

Te vagy a saját legjobb mentorod. Én rá tudlak vezetni a nemfizikai lényed mondanivalójával összhangban lévő szavaimmal arra, hogy hogyan halld meg, hogyan érzékeld és hogyan szólaltasd meg őt, de egy ponton átveszi a szót tőlem - és ez a pont a lényeg, ezért csináljuk ezt a kihívást.

Ha eddig nem sikerült elérned, hogy halld a saját belső hangod, vagy nem elég stabilan, vagy hallod, de még nem eléggé mersz bízni benne, akkor itt az alkalom, ami kifejezetten ezt célozza.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A naplóírás ön-hangolás

A gondolkodásunk megváltoztatása nem a gondolatainkkal kezdődik, hanem korábban: az érzetünkkel, a hangulatunkkal, a rezgéseinkkel, a kisugárzásunkkal - azzal, amit hangoztatunk magunkból, szavak nélkül is.

A gondolatainkat is vonzzuk, méghozzá az alapján, amilyen Vonzási Pontot nevelünk magunkban. A szokásos gondolkodásmódunkat átformálni emberfeletti feladat, ha a gondolataink kiválogatásával és átalakításával próbáljuk megtenni.

A kihívás alatt ezért kiemelt jelentősége lesz a hangulatodnak, a Vonzái Pontodnak, minden nap gyakorlatokat fogok küldeni Neked, amikkel hangolhatod magad.

Azokat a gondolatokat pedig, amik a legjobb hangulatodban érkeznek, érdemes táplálni, éltetni, fürdőzni bennük, élvezettel megfogalmazni őket, írni róluk - és azután ezek hozzájárulnak a jó hangulatod fennmaradásához, beépülnek a mentalitásodba, és vonzzák a magukhoz hasonlókat.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A naplóírást mindenben használom

Minden online tréningemben az írásos feladatokkal tudod átültetni a gyakorlatba a hallottakat - és ezt komolyan gondolom, mert ezt tapasztalom, ezt élem. Természetesen, a tréningekhez egyedileg írt téma-specifikus kérdésekkel és gyakorlatokkal lehetséges az ott hallottak átültetése, de fontos, hogy írásban.

Az egyéni konzultációimat követően is mindig küldök egy egyéni kérdéssort naplóíráshoz a résztvevőnek, hogy a beszélgetésünk nyomán ébredő felismerései ne csak múló élmények legyenek számára, hanem megkapaszkodjanak a tudatossága termékeny talajában.


Ezután a kihívás után a saját bőrödön megismered, hogy milyen élmény az, amikor visszaolvasod a korábbi teremtő írásaidat és azt látod, hogy már mind megvalósult.
Ezúttal tényleg.

Látszik rajtad, amit tudsz, anélkül, hogy megszólalnál.

Nem a még nagyobb türelem és elfogadás és alázat tesz értékes emberré, mert eleve értékes embernek születtél - engedd, hogy az Életed a vágyaid megvalósításával megmutassa Neked, hogy mennyire.

Nem kell tétlenül várakoznod, amíg a csillagok állása kedvező lesz, vagy megváltoznak a körülmények, tehetsz valamit már most az azonnali eredményért - méghozzá olyasmit, ami nem "csinálás", hanem inkább aktív rálazulás. Meg fogom mutatni ezt is.

Semmi magasztos nincs abban, ha alárendeljük magukat felsőbbnek vélt hatalmaknak az életünk alakulása felett.

Te vagy az egyetlen teremtő hatalom a Te valóságodban.

Azt kívánom Neked teljes szívemből, hogy érezd ezt magadon, érezd az erődet és engedd, hogy boldoggá tegyen folyamatosan.

Mert egyetlen dolog tesz boldoggá: ha van egy vágyad és arrafelé haladsz.

Haladjunk együtt arrafelé! ❤️

A kihívás célja, hogy minimális, de lényegretörően összeállított gyakorlatokkal maximális eredményt érj el.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A kihívás felépítése

A kihívást teljesen online, az időtartama két hét: a regisztrációdat követően azonnal kezdheted a kihívást, minden nap küldök Neked emailben:

egy rövid videót a Teremtésről, azaz az Életed belülről teremtéséről

egy gyakorlatot, ami olyan lelkiállapotra hangol, olyan rezgésre emel és úgy tudod vele hangolni magadat, hogy valóban belülről tudj írni és az írásod Teremtő legyen

és változatos és írásos gyakorlatokat, amik többféle nézőpontból és módon éreztetnek rá az Életed Teremtésének varázsára és napról napra közelebb vezetnek a megvalósulásokhoz

majdnem minden nap egy bónusz gyakorlatot, amit pluszban elvégezhetsz, ha éppen van kedved

Ez minden nap maximum fél órás elfoglaltság a kihívás 14 napján.

A videókat, gyakorlatokat és a kérdéseket naplóíráshoz visszamenőleg mindig eléred a kihívás belső felületén, amihez emailben kapod meg a hozzáférést. A hozzáférésed örökre szól, így ha nem tudsz vele minden nap foglalkozni, a saját ütemedben is végezheted később bármikor.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Teremtő naplóírás Plusz

A kihívás zárt Facebook csoportjában megoszthatod a többi csodás résztvevővel, hogy milyen élményeid vannak az írással kapcsolatban, és olvashatod mások élményeit, kapcsolódhatsz, és a közösségben még többet hozhatsz ki a kihívásból.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Azért írunk ezen a kihíváson

mert csodás megvalósulásokat akarunk, nem logikusakat.

A logikusak azért késlekednek megvalósulni, mert hiányzik belőlük az energia, a vágyaink csökkentett verziójában nincs teremtőerő.

A naplóírással olyan elképesztő dolgokat valósítottam meg, amiket a külső erőfeszítéseim nem indokoltak, amiket semennyi tett nem indokolt volna. Ugyanakkor, rengeteg tettel a töredékét sem értem el annak, amit a teremtő naplóírással könnyen és lenyűgözően.

És nem kell sok hozzá, nem kell sokat írnod, nem kell szépen fogalmaznod, nem kell értened az írás mesterségéhez, nem kell szeretned írni, még csak helyesen sem kell írnod - mert csak az fontos, hogy Te érezd, amiről írsz.

Kevés írás is elég, meg fogod látni.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - A hozzávalók

Írhatsz gépen is, de kézzel még hatékonyabb. A semminél azonban a gépen írás is sokkal-sokkal hatékonyabb, ez ne tartson vissza attól, hogy belevágj.

Ha kézzel fogsz írni, akkor szerezz be egy csinos jegyzetfüzetet, olyat, amibe jó érzés írnod. Olyan papírból legyen, amihez jó hozzáérni, síkban kihajtható vagy spirálos legyen, hogy ne zavarja a kezedet semmi írás közben. Vagy írhatsz lapokra is, amiket aztán összefűzöl. 

Toll. Nagyon fontos, hogy legyen kedved írni vele, és hogy könnyen és bártan írj. Én olyan tollat használok, ami kiradírozható, mert előfordul, hogy a szó közepén meggondolom magam - és szép oldalakat akarok látni a naplómban.

Kezeld bizalmasan az írásaidat.
Magandnak írsz és elképesztő fontos, hogy teljesen őszinte lehess magaddal - ehhez előfordulhat, hogy az kell, hogy mások ne férhessenek hozzá az írásaidhoz. Hacsak nem szeretnéd kifejezetten megmutatni másnak.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Készen állsz a kalandra
Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Készen állsz

Hatalmas szeretettel várlak a belső felületen!

Csodálatos vagy és megérdemled, hogy csodálatos életed legyen! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira