Barion Pixel
Császár Erika Mira - Fedezd fel önmagad - Meditációs tréning
Császár Erika Mira - Te is keresed önmagad

Könnyen elveszel mások társaságában, mások életében?

Előfordul, hogy minden konkrét ok nélkül érzed feldúltnak magad?

Nem is tudod, mi hiányzik, csak érzed, hogy

Császár Erika Mira - valami hiányzik

Vagy ráéreztél már, hogy ki vagy, és borzasztóan kikészít, amikor nem élheted meg?

Császár Erika Mira - Ez természetes

Nem is annyira magunkat keressük, hiszen teljesen soha nem tudunk eltűnni, a legrosszabb esetben is felbukkan időnként a valódi énünk - csak tudnánk, melyik az 😇

Sokkal fontosabb, hogy

Császár Erika Mira - a módszert keressük

amivel stabillá edzhetjük magunkban a valódi önérzetünket.

Minden, amit csinálok, írok, mondok, adok, mind arra szolgál, hogy

Császár Erika Mira - az eredeti önérzetedet stabilizálja

Ez az alapja mindennek, és meg fogsz lepődni, hogy önmagában EZ mennyi helyzetet megold.

A tréning meditatív gyakorlatait és a hozzájuk tartozó kérdéssorokat azért dolgoztam ki, hogy jobban megismerd azt, aki vagy. Tudod: akiről nem lehet egyszerűen beszélni, akit egy élet is kevés, hogy egészen kifejezz,

Császár Erika Mira - aki mindigis voltál és mindigis leszel

Ezekben a gyakorlatokban megélheted a teljességedet, hiányérzet nélkül. Magadnak érezheted magadat - mielőtt kifejeznéd, megmutatnád, képviselnéd, vagy kiállnál érte. Ha előbb megerősödik az én-érzeted, azután a kifejeződése természetessé válik, erőlködésmentessé, korlátlanná.

Képes leszel a mindennapokban felidézni, hogy milyen érzés az, aki valójában vagy - és ebből a létállapotból élni az életed, választani, dönteni, tenni, beszélni, gondolni. Meglátod: ez egészen más létérzet, mint amit eddig ismertél.

Stabilizál az öntudatodban, a magabiztosságodban.

A saját működésedről a saját megfigyeléseid alapján a saját felismeréseidhez segítenek hozzá a gyakorlatok és a hozzájuk tartozó kérdések, ezért lesz

Császár Erika Mira - stabil az eredmény

A kérdések megválaszolásával megedződik a befelé irányuló figyelmed és a képességed, hogy megfogalmazd az érzéseidet, észleléseidet, az egyéni valóságodat.

Császár Erika Mira - Milyen érzés a stabil öntudat

Ismersz olyanokat, akik, ha belépnek egy helyiségbe, megváltozik a hangulat? Karizmatikus embereket? Olyanokat, akik tisztában vannak magukkal?

Császár Erika Mira - Szeretnél ilyen ember lenni

Nem szerencse kérdése, hogy jól ismerjük, és képesek legyünk képviselni önmagunkat. Mind erre születünk és mind képesek vagyunk rá.

De nem volt ez mindig így.

De nem szeretem az olyan eladástechnikát, amikor először elmesélik, hogy milyen szívás volt régebben az élet és ehhez képest mennyivel sokkal jobb most - ezért nem megyek bele ebbe. Okkal születtek ezek a gyakorlatok, legyen elég ennyi 😉

 Aki vagyok, mindig előbbre tart kicsit, mint a fizikai megvalósulása, ezért, ha összhangban akarom érezni magam a nemfizikai lényemmel, akkor arra érdemes figyelnem, ami éppen születik, vagy éppen születés előtt áll. Biztosan te is érzed, hogy amikor a múltra figyelsz, valami fájdalmas emlékre, az szörnyű érzés -

Ha valami nem esik jól, akkor az nem oda vezet, ahová el akarsz jutni.

Magabiztos csak a valódi önmagamban lehetek stabilan - úgy értem anélkül, hogy folyton kezelnem kellene a kételyeimet. A nem valódi énkép sebezhető, ezért nagyon következetesnek, határozottnak, rugalmatlannak, makacsnak, kellemetlennek kell lennünk hozzá, hogy ne omoljon össze, ezzel azonban kizárjuk az intuíciót.

Mióta nem tartom magam valakinek, hanem érzem a valódi önmagamat, azóta megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy minden másban elbizonytalanodjak időnként. Nem kell tartanom a képet - magamban sem - arról, hogy ki vagyok, ez nagyon relaxált létállapot, amit ha egyszer megízlelsz, nem lesz többé elég kevesebb.  Ez ad ugyanis hozzámférést a Végtelen Intelligenciának, az intuíciónak. Ettől van ilyen eredeti-érzetem.

Császár Erika Mira - A valódi önmagam nem állandó

ezért nem megfogható. Nem befejezett, nem tökéletes, nem végleges, nem lezárt ügy. Annyira érzékenyen reagál minden új információra, amik tudásként megszületnek bennem az élettapasztalataim alapján arról, hogy mi hogyan a legjobb nekem, hogy nem tudom megállapítani, hogy ki vagyok, hanem érzem.

Amennyire edzettek és kifinomultak azok a szenzoraim, amikkel a valódi, változó, eleven önmagamat érzem, ugyanannyira érzek e szenzoraimmal másokat is.

Ezek a meditációs gyakorlatok ezeket

A tréning tehát érzékenyebbé tesz úgy, hogy a kérdések megválaszolása során edződik az érzékenységedre való tudatosságod is. Nem áldoztata leszel az érzékenységednek, hanem a haszonélvezője.

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

Császár Erika Mira - 14 meditatív gyakorlat

3-15 perces időtartamú hanganyagok:
a gyakorlat végigvezetése vagy ismertetése.

+ 1 KÉRDÉSSOR / gyakorlat
 az érzések, érzetek, felismerések fókuszált tudatosítására és megerősítésére.

Császár Erika Mira - A gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy ne munka legyen, hanem élvezet

SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK:
toll és jegyzetfüzet, valamint néhány gyakorlathoz egyszerű szabadon választott tárgyak (ezt a gyakorlatban elegendő lesz hallanod, nem kell előre készülnöd velük).

SZÜKSÉGES ELŐKÉPZETTSÉG:
Nem szükséges semmilyen előképzettség, meditációs tapasztalat sem.

A VÁSÁRLÁS UTÁN AZONNAL HOZZÁFÉRSZ
az összes meditációs gyakorlathoz és a kérdésekhez, magad oszthatod be a haladásodat.

ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST
kapsz a vásárláskor, később is bármikor bejelentkezhetsz. Ha később bármikor bővül a gyakorlatok köre, azokhoz is hozzá fogsz férni, erről emailben értesítelek.

Császár Erika Mira - Gyakran ismételt kérdések

Nem tudok minden nap foglalkozni vele, vagy nincs időm most elkezdeni, akkor is érdemes belevágnom?

Igen, mivel a hozzáférésed örökre szól, bármikor elkezdheted és bármennyi szünet után folytathatod a tréninget. A gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted újra és bátorítalak is erre, hogy lásd a saját változásaidat, az éberséged és érzékenységed fejlődésedet.

Sokat meditáltam már, akkor is fog újat adni ez a tréning?

Egészen biztosan fog, mivel ezek a gyakorlatok eredetiek és nem találkozhattál velük máshol. Ha meditáltál már, vagy rendszeresen meditálsz, akkor könnyebben belekerülsz a meditatív állapotba, ami minden gyakorlat alapja, de ez nem előfeltétel.

Fogok kapni személyes támogatást a tréninghez?

Ez egy automatizált online kurzus, ami folyamatosan hozzáférhető, ezért élő személyes támogatást, konzultálást nem foglal magába, azonban a vásárlás után a tréning kezelőfelületén találsz egy Kapcsolat menüpontot, ahol írhatsz nekem és kérdezhetsz tőlem. Ha pedig komolyabban szeretnéd átbeszélni a tapasztalataidat és integrálni a személyes életedbe a felismeréseidet, akkor egyéni konzultáció keretében van erre lehetőséged, amiről a Mentorálás menüpontban tájékozódhatsz.

Imádom ezeket a gyakorlatokat és olyan sokat köszönhetek nekik! ❤️

Megértést, oldódást, felszabadulást, tisztánlátást és sok-sok felismerést, amikből a tapasztalati tudás alapú életszemléletem és öntudatom kialakult.

Meg akarod tudni, hogy milyen így létezni?

Császár Erika Mira - Készen állsz

Várlak a tréningen! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira