Barion Pixel
Császár Erika Mira - Meditációk

Mit érzel, ha azt mondom: nagyobbrészt most is nemfizikai lény vagy?

Nagyobbrészt most is nemfizikai lény vagy. 

Nemfizikai lényként is olvasod ezeket a sorokat a fizikai lényeden keresztül.

Korlátlan teremtőerőd van és mindig minden pontosan úgy van, ahogyan a rezgéseddel kérted, hogy legyen. 

Az érzéseid mindig arról adnak neked információt, hogy amire éppen gondolsz és amilyen gondolatokat gondolsz, azok mennyire egyeznek azzal vagy mennyire különböznek attól, amiket és ahogyan a nemfizikai lényed gondol ugyanazokról a témákról. 

Nekem fontos volt, hogy ez mind ne pusztán tetszetős filozófia legyen, hanem ha ez tényleg igaz, ha ez a valóság, akkor ne kelljen megvárnom a fizikai elmúlásomat a bizonyítékért, hanem tudjam megélni itt és most.

Ha igaz, akkor most is igaz.

Azt akartam, hogy valós érzéki tapasztalat legyen, amit tudok gyakorolni, és egyre több helyzetben egyre stabilabban meg tudok élni.

Mivel minden másnak az életünkben az az alapja, hogy hogyan érezzük magunkat a belső lényünkkel egységben, ezért kellett, hogy tudjam,

MILYEN ÉRZÉS HALHATATLAN ENERGIALÉNYNEK LENNI KORLÁTLAN TEREMTŐERŐVEL.

A meditálásban találtam meg a vonzó elméletet alátámasztó tapasztalást.

Amikor először próbáltam egyedül, leírások alapján, fogalmam sem volt, hogy mit kellene éreznem és hogy jól csinálom-e, csak azt éreztem, hogy kiélesedett a gondolkodásom, de még mindig gondolkodás volt.

Próbáltam elcsendesedni, de csak hangosabb lett a belső zaj. Ezért kerestem valakit, aki otthon volt a meditálásban és ő vezetett rá kérdésekkel, hogy mit is értünk meditáció alatt.

Ezért készítettem neked olyan meditációkat, amik rávezetnek erre az élményre.

Kérj díjmentes hozzáférést és tapasztald meg magad is!

(Gmail-es email cím esetén előfordulhat, hogy a Promóciók mappádban találod meg az emailem a meditációkkal.)

A kérés elküldésével elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

A FELIRATKOZÁSRÓL

Az ajándék meditációk elküldése feliratkozáshoz kötött, de én is azt szeretném, hogy olyan emberek értesüljenek az új tartalmaimról, akik szeretik és élvezik tudni, hogy ők teremtik a valóságukat és hogy hogyan teremtik ❤️

Ha nem tudod még eldönteni, hogy neked való-e a tudásom és a stílusom, akkor nézz bele a meditációkba, és később bármikor könnyen leiratkozhatsz: az emailem alján megtalálod a leiratkozáshoz a linket, amivel az email címed törlésre kerül az email listámról. Valamint, ha 90 napig egyáltalán nem nézel bele a tartalmaimba, akkor is törlésre kerül az email címed.

Szeretettel várlak a meditációkban!

Császár Erika Mira - Erika Mira