Barion Pixel
Császár Erika Mira - Meditáció - Gondolj szebbet

Ez egy segédanyag Tudati edzéshez.

Az úgynevezett "megerősítések", azaz kellemesebb következményekkel járó, jobban eső gondolatok csak akkor működnek, ha olyan lelkiállapotban, hangulatban, hangoltságban vagy, amiben el tudod fogadni és át tudod érezni őket - ezért ebben a videóban egy rövid elcsendesedést és ellazulást követően hallgathatsz meg tőlem jobban eső gondolatokat. 💭🥰 
(Ezek általános, alap gondolatok, nem egyetlen életterületről szólnak.) 

Figyeld meg, hogy milyen érzés ezeket hallani.

Ha nem jó érzés, ha ellenállást, megkérdőjelezést, kifogásokat érzékelsz magadban, miközben hallgatod, akkor most ne erőltesd.

Csak akkor hallgasd őket, amikor kifejezetten jó érzéseket okoznak benned, amikor tovább emelnek, amikor azt érzed, hogy fokozódik a ragyogás benned. Ha jól esik, el is ismételheted magadban őket.

A videó hossza: 5 perc

Császár Erika Mira - Csak engedd el

Ezt a madárcsicsergős meditációt azért készítettem, hogy segítsek Neked ráérezni az elengedésre: méghozzá ara, hogy milyen érzés magadat elengedni az ügyeidről ❤️ 

Ülj kényelmesen egy csendes helyen, indítsd el a videót és figyelj a hangomra. Ilyen meditatív állapotban könnyebben beengedők vagyunk a jóleső, de újszerű és más gondolatokra az elengedésről, a felszabadultságról, az élet gördülékenységéről.

Minden érted történik, minden úgy történik, hogy közelebb tudd engedni magadhoz a vágyaidat.

A videó hossza: 10 perc

Császár Erika Mira - Válj egyszerűen Csodálatossá

Azért készítettem ezt a meditációt, hogy ne csak írjam, hogy "Csodálatos vagy ma is!", hanem érezhesd is a szavaim nyomán. 

Ehhez a meditációhoz nincs különösebb instrukció, csak ülj le kényelmesen egy csendes helyen és indítsd el a videót - bármikor, amikor emlékeztetőre vágysz a Csodálatosságodról.

A videó hossza: 8 perc

Császár Erika Mira - Kerülj egy hullámhosszra a nemfizikai lényeddel

Tökéletes ez a vezetett meditáció, amikor fogalmad sincs róla, hogy hogyan lépj ki az agyalásból, hogyan engedd el magad, és arra is, hogy felelevenítsd az én-érzetedet, kikapcsolj és teljesen elmerülj magadban.

A videó elején ismertetem a meditációs gyakorlatot.

A videó hossza: 35 perc

Császár Erika Mira - Meditálj egyszerűen

Ez nem vezetett meditáció, hanem egy úgynevezett fehér zaj meditációhoz.

A meditáció annyiból áll, hogy tartsd a figyelmed ezen a hangon és ha elkalandozna, akkor csak vidd vissza a hangra. Ne elemezd, hogy miért és hova kalandozott el, csak vidd vissza a hangra újra és újra. Az elcsendesedés magától megtörténik közben.

A meditáció egyetlen célja, hogy élvezd.

(Emellett erőteljes újraindítás, frissítésekkel együtt, de erre nem kell törekedned, hogy megtörténjen.)

Érdemes 30 napig minden nap elvégezni, lehetőleg reggel az ébredéshez minél közelebbi időpontban, kényelmesen ülve (nem kell lótuszülésben), csukott szemmel. A videó végén elhalkul a hang, így nem kell ébresztőt vagy emlékeztetőt beállítanod.

Ez a meditáció egy 14 különböző meditációs gyakorlatból álló online tréning záró gyakorlata. A többi gyakorlatban megfigyelheted a tudatod és a figyelmed működését közelebbről, fókuszált éberséggel ismerheted meg magad és tudatosíthatod a saját felismeréseidet.

A videó hossza: 17 perc

Császár Erika Mira - Élvezted a meditációkat

Ha tetszik a stílusom és több meditációt is kipróbálnál, készítettem egy meditációs tréninget az én-érzeted elmélyítésére és stabilizálására.

A tréning meditatív gyakorlatait és a hozzájuk tartozó kérdéssorokat azért dolgoztam ki, hogy jobban megismerd azt, aki vagy. Tudod: akiről nem lehet egyszerűen beszélni, akit egy élet is kevés, hogy egészen kifejezz, aki mindigis voltál és mindigis leszel.

Ezekben a gyakorlatokban megélheted a teljességedet, hiányérzet nélkül. Magadnak érezheted magadat - mielőtt kifejeznéd, megmutatnád, képviselnéd, vagy kiállnál érte. Ha előbb megerősödik az én-érzeted, azután a kifejeződése természetessé válik, erőlködésmentessé, korlátlanná.

Képes leszel a mindennapokban felidézni, hogy milyen érzés az, aki valójában vagy - és ebből a létállapotból élni az életed, választani, dönteni, tenni, beszélni, gondolni. Meglátod: ez egészen más létérzet, mint amit eddig ismertél.

Stabilizál az öntudatodban, a magabiztosságodban.

A saját működésedről a saját megfigyeléseid alapján a saját felismeréseidhez segítenek hozzá a gyakorlatok és a hozzájuk tartozó kérdések.

 A képre kattintva olvashatsz bővebben a Meditációs tréningemről:

Császár Erika Mira - Fedezd fel önmagad - Meditációs tréning

Ha pedig más jellegű tréningemmel folytatnád konkrét témákban, akkor ide kattintva választhatsz:

Ha készen állsz az intenzívebb, nagy lépésre, akkor a Létezés Extázisa Transzformációs online programomban egy hónap alatt elvezetlek a kielégítő életedhez.
Egy-két havonta nyitom meg a beiratkozást a programra és egyszerre 10 főt tudok fogadni. A képre kattintva olvashatsz róla:

Császár Erika Mira - A Létezés Extázisa

A Mind your Vibes Önismereti közösség egy havi díjas tagsági felület, a haladó szemléletű önismereti tanításaim, videóim, írásaim és gyakorlataim folyamatosan gyarapodó gyűjteménye - ezzel a tudással az életed korlátlan hatalmú ura leszel az életed minden területén, a mindennapjaid minden pillanatában. A képre kattintva tudhatsz meg róla többet:

Császár Erika Mira - Mind your Vibes

Egy Csoda vagy! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira

A weboldal tartalmában való elmerüléssel elfogadod az ÁSzF-ben foglaltakat.