Barion Pixel
Császár Erika Mira - Tisztánlátás kihívás

A kihívás 2022. október 16-án véget ért, de a teljes tartalmához továbbra is hozzáférsz a Mind your Vibes! Önismereti közösség belső felületén - ahová hatalmas szeretettel várlak, ha közel áll a szívedhez mindaz, amit eddig megismertél tőlem az ember és az élet működéséről. ❤️


A kihívás erős lett és tartalmas, igazán nézőpont-váltást hozott a résztvevők mindennapjaiba:

7 nap, 7 videó + gyakorlat
+ 3 élő találkozó szuper kérdésekkel, amik még életszerűbbé teszik a kihívásban tanultakat és azok alkalmazhatóságát.
Összesen 230 perc videó.

(Lentebb olvashatod a kihívás eredeti ismertetését.)


A kihívást a Mind your Vibes! Önismereti közösség belső felületén éred el rengeteg más felszabadító és izgalmas önismereti és emberismereti tartalommal együtt, és a Vibes-ba NYILVÁNOS A REGISZTRÁCIÓ - részletekért kattints a képre:

Császár Erika Mira - Mind your Vibes

 A KIHÍVÁSRÓL 

Előfordul, hogy nehezen emelkedsz felül a mindennapjaidat megnehezítő külső körülményeken?

Előfordul, hogy egyáltalán megpróbálod - hogy erős belső igényed van a felülemelkedésre, hogy érdekel, hogyan tehetnéd meg tartósan? ❤️

Ha igen, akkor ezt a kihívást imádni fogod, a videóban mindent elmondok róla és beszélek benne az Igazság-érzetről, a Valóság-érzetről, és a bennünk működő Kétféle Érzelmi Vezérlésről is:

 A KIHÍVÁS FELÉPÍTÉSE 

A kihívás 7 napon át tart,
és minden nap egy videós mini-tréningből és egy gyakorlatból áll, ami segít átültetni a gyakorlatba a videóban hallottakat.

Ahogyan a videóban elmondtam, minden nap egy aktuális, nagy és nyomasztó, közismert helyzeten edzheted velem a nézőpontváltási képességedet - mert ez az, amivel a hozzám közel állók életére mindig a leglátványosabb és legerősebb hatással tudtam lenni. ❤️

A kihívás rendkívül értékes, de ingyenesen adom, hogy belenézhess, milyen velem együttműködni, milyen a tanítási stílusom, milyenek a témáim, és hogy megérezd: ezt keresed-e, ez-e a válasz a szívedben élő kérdésekre.


Kérlek, hogy csak akkor regisztrálj, ha valóban működő tudást keresel, valamint, ha élvezed a kihívást, akkor nyitott vagy és anyagilag módodban áll folytatni az együttműködést velem (online konzultáció, tréning vagy tagság formájában.)


Október 10-től minden nap emailben küldöm el neked a hozzáférést az aznapi videóhoz és gyakorlathoz, hajnal 4 órakor, hogy ha korán indul a napod, akkor is elérd.

A kihívás zárt Facebook csoportjában pedig élő videós bejelentkezéseket is fogok tartani, ahol tudsz majd kérdezni tőlem a kihívás témáival kapcsolatban, és a csoportban kapcsolódhatsz a többi résztvevővel is.


 REGISZTRÁCIÓ 

Hogyan érzed most magad?

Van kedved csatlakozni a kihíváshoz, a nézőpontváltáshoz, és belenézni-beleérezni, hogy mikről és hogyan tanítok, és milyen az együttműködés velem?

Ha igen, hatalmas szeretettel, kivételes tudással és különleges gyakorlatokkal várlak a kihívásban! ❤️

A regisztráció már lezárult, a Mind your Vibes! Önismereti közösségbe tudsz jelentkezni, hogy elérd a tartalmát.

Egy Csoda vagy és képes vagy csodává varázsolni az életed❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira