Barion Pixel
Császár Erika Mira - Mind your Vibes

Útmutató a regisztrációhoz
és a belső felülethez

Szeretettel köszöntelek a Vibes világának kapujában! 🥰

Előszöris, a Vibes belső felületén ezt fogod látni, amit ebben a videóban bemutatok - nézd végig, hogy tudd, mekkora világba lépsz be (a videót 2024. áprilisa elején vettem fel):

És ez itt máris az Útmutató, amiről a videóban beszéltem:

Miután regisztráltál és megkaptad az emailt, amiből megnyitottad ezt az oldalt, kövesd az alábbi, képekkel illusztrált lépéseket!

Nagyon részletesen írtam le a folyamatot, hogy bárhol akadsz el esetleg, mindenképp megtaláld a megoldást, de nem bonyolult és csak egyszer kell végigcsinálnod.

Mivel a vállalkozásom élesen futó zárt belső felületéhez fogsz hozzáférni, ezért a nyilvános hozzáférést adó folyamat nem egyszerűsíthető ennél jobban, úgy, hogy ne kelljen vásárlást végrehajtanod technikailag.

A képekre kattintva kinagyíthatod őket, ez főleg monitoron nézve érvényesül, de ha mobilról Regisztrálsz, ahhoz is külön képeket és leírást találsz minden lépésnél.


A LÉPÉSEK

A Felhasználói fiókodat erre a linkre kattintva fogod tudni létrehozni, az alább leírtak követésével: https://erikamira.com/fiokom/

Ha megnyitod, akkor monitoron az alábbi képet fogod látni - és FONTOS, hogy itt a MÁSODIK, Regisztráció című űrlapot kell kitöltened a regisztrációhoz is megadott emailcímeddel (amire az emailt is kaptad), és egy általad választott, legalább 12 karakter hosszú jelszó megadásával (ez sajnos nem változtatható, hogy legalább 12 karakter legyen):

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 1

Ha pedig mobilon nyitod meg, akkor az alábbi képet látod, és itt FONTOS, hogy, ahogyan az oldal tetején is olvashatod, görgess lentebb a Regisztráció című űrlaphoz, és ott add meg az emailcímed és válassz egy jelszót:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 9

Tehát mobilon lentebb görgetve a Regisztráció űrlap így néz ki:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 10

A "Regisztráció" gombra kattintva be is lépsz egyben a Fiókodba, és az alábbi felületet fogod látni monitoron.

FONTOS tudnod, hogy eltarthat néhány percig, míg a hozzáférési jogosultságodat hozzárendeli a rendszer a háttérben a Felszanálói fiókodhoz, ezért ha nem tudsz azonnal átkattintani, akkor próbáld meg néhány perc múlva. De többnyire azonnal működik.

A Fiókod létrehozásakor automatikusan küld a weboldalam (WordPress lesz a feladó) egy emailt a Fiókod elkészüléséről is pár percen belül, abban is találsz egy linket a Fiókodhoz és egyet a Belépéshez a Tagsági oldalra.

Tehát, a regisztráció után ezt fogod látni - itt a Tagsági oldal képére kattintva (vagy fent a menüben a Tagsági oldal menüpontra kattintva is) a Tagsági oldalra fogsz jutni:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 2

Ha mobilról Regisztrálsz, akkor pedig ezt fogod látni, ez esetben a menüt a jobb felső sarokban a három vízszintes vonalra kattintva éred el, de a képre kattintva is a Tagsági oldalra jutsz (előfordulhat, hogy néhány perc, míg beenged a rendszer):

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 11

Így néz ki a Tagsági oldal, ahová jutsz ezután, monitoron:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 3

És mobilon:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 12

Itt lentebb görgetve találod a Mind your Vibes! Önismereti közösség képét, erre kattints.
(A többi kép más tréningjeim főoldalára nyílik azoknak, akik megvásárolták őket.)
Monitoron lentebb görgetve:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 4

És mobilon lentebb görgetve:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 13

A Vibes főoldal az alábbi kép szerint fog kinézni monitoron.

FONTOS, hogy az oldalon szereplő legelső videóval kezdj, mert nélkülözhetetlen információkat mondok el benne.
Ha nem nézted még meg a Vibes ismertető oldalán szereplő videót, mert annyira vonzott, hogy mindenképp regisztrálni vágytál (és ennek szívből örülök! ❤️), akkor azt is feltétlen nézd meg itt az üdvözlő videó alatt!

Azután, ahogyan majd a videóban is beszélek erről is, ugyanazen a főoldalon lentebb görgetve megtalálod a szintén fontos technikai tudnivalókat, és az egyes tartalom-csoportokra mutató képeket, és a felső menüből is eléred őket a Tartalmak menüpontból (bekarikázva):

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 17

Mobilon pedig így néz ki a Vibes főoldal, a kezdő videóhoz görgess kicsit lentebb, a menüt pedig a felső három vízszintes vonalra kattintva éred el:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 14

Ezen a videón láthatod, hogy amikor lentebb görgetsz a Vibes főoldalon, mit fogsz látni - itt részletesebben leírom, hogy melyik tartalom-csoport mit tartalmaz és melyikről hogyan tudsz majd visszajutni a Vibes főoldalra:

Amikor lenyitod a felső menüben a Tartalmak menüpontot, ezt fogod látni monitoron:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 6

Mobilon így néz ki ugyanez, a három vízszintes vonalra kattintva tudod lenyitni a menüt:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 15

És A Tartalmak-ra kattintva az egyes tartalom-csoportokat:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 16

Ezután a továbbiakban már érdemes ezt a linket használnod a belépéshez, ezt ments el könyvjelzőként a böngésződbe:
https://erikamira.com/belepes/
Figyelj, hogy (ahogyan a Belépés gomba alatt is olvashatod a felületen), 3 jelszó tévesztés után a rendszer 20 percre blokkolja az email címed, ezidő alatt nem tudod megváltoztatni sem a jelszavad. Biztonsági okokból.
20 perc után be fogsz tudni lépni, vagy kérhetsz új jelszót az "Elfelejtett jelszó"-ra kattintva.
Ha belépés előtt bepipálod azt, hogy "Maradjak bejelentkezve", akkor ritkábban kell bejelentkezned, mert nem léptet ki a rendszer minden alkalommal, amikor bezárod az oldalt - ez akkor előnyös, ha csak Te használod az eszközt, amiről belépsz és biztonságban tudod tartani.
És így néz ki a belépő felület:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 7

Belépés után azonnal a Tagsági oldalra jutsz, de ha Belépés után ezt az alábbit látod, akkor csak kattints a Tagsági oldal gombra és már bent is vagy:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 8

Kilépni pedig a Tagsági oldalon fogsz tudni:

Császár Erika Mira - Vibes utmutató 5

Most, hogy végigcsináltad ezt, már el fogsz tudni igazodni a Vibes belső felületén, és minél többet ismerkedsz vele, annál egyszerűbbé válik számodra a használata.

Ha elakadnál vele és nem találod a megoldást fentebb újra átnézve sem, akkor írj az assist@erikamira.com email címre, és Kata, a kedves asszisztensem segíteni fog.

Mérhetetlenül felszabadító élményeket kívánok a Vibes-ban!

Egy Csoda vagy❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira