Barion Pixel

Teremtő Naplóírás kihívás

Regisztráció

Köszöntelek a regisztrációs oldalon és örülök, hogy érdekel a kihívás - az eddigi résztvevők nagyon szeretik és élvezik, és szívből örülök, ha Téged is közöttük üdvözölhetlek! ❤️

Ha megszólított a kihívás tartalma, ha hív Téged, ha aktuális az életedben az, hogy kibogozd a gondolataidat és letisztítsd a mentalitásodat, hogy tartósan harmonikus elmével és lélekkel élhess tovább, ha képtelen vagy elfogadni, hogy a vágyaid nélkül élj, ugyanakkor szépen és az Univerzum törvényeivel összhangban szeretnéd, hogy megvalósuljanak - akkor ez legyen a döntésed alapja.

Szeretném, ha tudnád, hogy a kihívás nem díjmentes, és ennek több oka van:

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Mint tudod, minden ingyenes kihívás végén kapsz egy ajánlatot, ami már fizetős. Én úgy éreztem, hogy nem szeretnélek ilyen ajánlattal megkeresni, mert a most elérhető online tréningjeim nem biztos, hogy aktuális témák a számodra. Hanem maga ez a kihívás az érték, úgy állítottam össze és építettem fel, hogy önmagában is jelentős hatással van az életminőségedre az elvégzése. 

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

Szeretném, ha kényelmesen tudnád elvégezni a gyakorlatokat, odafigyelve, nem pedig nyomás alatt, mert letelik a két hét és azután nem éred el őket - minden egyes gyakorlat fontos és erősítik egymást, ezért úgy döntöttem, hogy a részvételi díjért örök hozzáférést vásárolsz a teljes kihíváshoz.

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

A minőségbiztosítás: akkor tudom a legmagasabb minőséget adni tartalmilag és technikailag is, ha a kihívás kényelmesen fedezi a háttértechnika fenntartásának költségeit. 

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - csillagok

És fontos a lelkemnek, hogy meglegyen a csere: azt tanítom Neked is, hogy értékeld magad ❤️ - és erre vagyok élő példa. 

Akik már benne vannak, tudják, és én magam is végzem a gyakorlatokat - meg fogod látni Te is, hogy ez a részvételi díj jelképes a kihívás értékéhez képest. Olyan árat éreztem megfelelőnek érte, amiért elérhető azok számára, akik komolyan gondolják, hogy emeljenek az életminőségükön. Ez nem egy mellékes elfoglaltság, nem elhanyagolható az ereje - és így az értéke sem.

Én mindenképpen hatalmas szeretettel várlak egy tartalmas és felemelő utazásra, hogy azzá a fizikai valóságodban is azzá önmagaddá válj, akiről sejted, hogy valójában vagy, és aki nélkül igazából fáj élni ❤️

Császár Erika Mira - Naplóírás kihívás - Készen állsz

Csodálatos vagy és megérdemled, hogy csodálatos életed legyen! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira