Barion Pixel
Császár Erika Mira - Én, a nemfizikai lény

Én, a nemfizikai lény

ONLINE TRÉNING

Császár Erika Mira - Itt vagy, gratulálok és üdvözöllek

Ez nem csak egy online tréning, ez egy átalakító élmény.

A tréning belső felületén vagy, ami külön menüvel rendelkezik, hogy könnyebben eligazodj.

Az #1 modullal és a Kiegészítésekkel máris kezdhetsz, valamint a kiegészítések oldalról eléred a 10 napos Önismereti kihívást is - ez egy erős anyag önmagában is, és a teljes anyagához hozzáférsz azonnal. Magad oszthatod be, hogy hogyan haladsz vele.

A további modulok és a bónuszok elérhetőségéről emailben fogsz értesítést kapni, hetente egy újabb modul nyílik meg (Az Önszeretet gyakorlati alapjai mini-trénig után két nappal megnyílik a másik bónusz tréning, a Fedezd fel Önmagad! Meditációs tréning), hogy mindegyikben érdemben el tudj merülni és kivenni belőlük a lehető legtöbbet.

Érdemes a modulokon sorrendben végigmenned, hogy a legjobban értsd a teljes képet, mert valamennyire egymásra épülnek a modulok - de érezd a magadénak ezt az utat és válassz érzésed szerint a modulok közül. Semmit ne erőltess, ami nem esik jól, a feladatok és kérdések közül sem. Később bármikor visszatérhetsz rá.

Engedd meg magadnak, hogy érlelődjenek benned a hallottak, a gyakorlatokban megtapasztaltak és a kérdésekre adott válaszaid. Bármennyi időt eltölthetsz egy-egy modullal.

Minél többször hallgatsz meg egy modult, annál többet hallasz meg belőle, ez a tapasztalat. És ha nem csak hallgatod, de nézed is, akkor még többet tudsz kivenni belőle és még mélyebben megérted és megérzed az információkat. Különösen az első modulnál javaslom, hogy nézd is, mert az ábrák segítenek értelmezni az információkat. 

A hozzáférésed örök, és hozzá fogsz férni minden jövőbeni bővítéshez is.

Az élmények megosztására létrejött zárt Facebook csoport elérhetőségét lentebb alján találod, szeretettel várlak ide is! ❤️

Ha technikai kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, akkor a Kapcsolat menüpontban tudsz nekem írni és 24 órán belül válaszolok.

A feladatok, a kérdések és a megerősítések mind azt szolgálják, hogy át tudd ültetni a gyakorlatba a videókban hallottakat, hogy még mélyebben és stabilabban tudd integrálni az új információkat, ezek elvégzésén nagyban múlik a tréning hatékonysága az életedben. 

Sok írásos feladat lesz, ezek semmivel sem helyettesíthetőek, mert annyira hatékony mentális edzés az írás.

Egy szép, könnyen kezelhető naplóba érdemes feljegyezned a kérdésekre adott válaszaidat.

Figyeld az életedet ez alatt az utazás alatt és azután is, hogy milyen változások történnek a környezetedben, az emberek viselkedésében a jelenlétedben, amikben párhuzamot vélsz felfedezni a tréningen tanultak alapján bekövetkező belső változásaiddal - és írd le a naplódba ezeket is.

Semmilyen felismerést és megfigyelést ne utasíts el, ha elindulsz ezen az úton. Biztonságos ránézni mindenre. Ideje ránézni mindenre.

Tölts minőségi időt a modulokkal, a gyakorlatokkal, a válaszaiddal, amikor csak erre tudsz figyelni, és bízz magadban! 

Csodálatos, hogy itt vagy. 

Mert itt vagy! Eldöntötted és megcsináltad. Ez okkal történt, és én nagyon büszke vagyok Rád! ❤️

Hamarosan egy sokkal erősebb és magabiztosabb önmagad néz vissza rád a tükörből. Meg fogsz lepődni, hogy milyen tudatosan reagálsz olyan helyzetekben, amik korábban kihívást jelentettek - azaz legtöbbször csak utólag találtad ki, hogy mit kellett volna mondanod, reagálnod. Ezután természetesen és egyszerűen tudod képviselni magad, ugyanakkor hűen az eredeti természetedhez, érzékenyen, szépen és tisztán. Nemesen és elegánsan. 

Varázslatos utazást kívánok!

Egy Csoda vagy! ❤️

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira

A tréning részei:

Azonnal elérhető:

Egy héttel később nyílik:

Egy héttel később nyílik:

Egy héttel később nyílik:

Egy héttel később nyílik:

Császár Erika Mira - Az önszeretet gyakorlati alapjai

Két nappal később nyílik:

Császár Erika Mira - Fedezd fel önmagad - Meditációs tréning

Ha visszajelzést szeretnél írni a tréningről, a Kapcsolat menüpontban megírhatod nekem:

A stabil és természetes önérzetedért és a Boldog Emberi Kapcsolataidért!

Császár Erika Mira - Életművész mentor