Barion Pixel
Császár Erika Mira - Mentorálás

Amikor jobban megismerjük magunkat és megértjük, hogy hogyan működünk és hogy mennyire hatással van a tudatunk és a hangulatunk az életünk alakulására, akkor megszületik bennünk a vágy, hogy

 magasabb szinten éljünk 
 lelkileg és fizikailag is, 

mint amit a közvetlen környezetünkben valaha is láttunk és látunk most.

Miközben egyre kifinomultabbá és érzékenyebbé válunk, sokszor a közvetlen környezetünkben nem igazán kapunk támogatást és bíztatást a magasabb belső és külső igényességükben, a tudatosabb életszemléletükben.

A folyamatos rosszallás, ellenvetések, a méltatlan környezet, a megértés és elfogadás hiánya, az esetleges állandó kritizálás megnehezíti, hogy kihozzuk magunkból a valóságunkat,

 pedig nem tudunk nélküle élni.  

Előfordul, hogy emialatt elfordulunk inkább az emberektől, zárkózottá, különccé válunk - ám ezzel a saját haladásunkat is korlátozzuk.

Az egyéni konzultáció és mentorálás lehetőségét a "rút kiskacsáknak" hoztam létre, akik bátorításra és megerősítésre vágynak ahhoz, hogy a fizikai éltükben is megéljék a hattyút, akivé belül már váltak.

Hogy az én tudásommal való megismerkedés a legjobb lépés-e most számodra, ezt 5 kérdés megválaszolásával el tudod dönteni.

Az alábbi gombra kattintva egy 5 kérdésből álló kérdéssorra jutsz, az eredményt azonnal látni fogod, nem kell feliratkoznod, sem regisztrálnod, vagy bármilyen személyes adatot megadnod. A kérdéssor teljesen anonim és ingyenes, kizárólag azt a célt szolgálja, hogy tisztán láss - mint nálam minden ❤️

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK CÉLJA AZ, HOGY A SAJÁT LEGJOBB MENTORODDÁ VÁLJ.

Képes vagy rá?

KÉPES VAGY RÁ!

Mindannyian saját belső vezérlőrendszerrel születünk, ami tökéletesen elegendő ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki az életünkből. Előfordul, hogy életünk során valahol eltérünk ettől, de ezt a beépített navigációnkat sosem tudjuk eldobni, elrontani vagy végleg elnyomni magunkban. Mindig vissza lehet hozni, csak gyakorlás kérdése.


 A MENTORÁLÁS ARRÓL SZÓL,  

  • hogy rávezesselek, hogy mire akar rávezetni a belső vezetésed;
  • hogy a saját belső vezetéseddel együttműködve visszavezesselek hozzá, hogy ismerd, értsd, bízz benne és sikeresen kövesd;
  • hogy önállóvá válj az életben való eligazodásban, méghozzá a saját egyéni módodon, és ne legyél kiszolgáltatva senkinek ebben;
  • hogy jó legyél magadhoz;
  • hogy be tudd engedni a legszebb és legnagyobb vágyaid megvalósulását;
  • és mint jószívű, érzékeny nő, becsüld magad, tisztában legyél magaddal, lásd, élvezd, értékeld, és a szívedhez közel álló módon sikeresen és maximálisan megéld azt az egyedi csodát, aki vagy.

 MENTORÁLÁS  

Első alkalommal 1 órás online konzultációra tudsz velem időpontot egyeztetni. 

Ezután, ha úgy érzed, hogy szeretnéd folytatni velem, akkor 1 vagy 3 hónapos rendszeres találkozással (online) tudjuk a legtöbbet kihozni az együttműködésünkből.

 MI TÖRTÉNIK 1-3 HÓNAP ALATT?  

Némi belátható időbe telik stabilizálni a tudatunkat, hogy magunk teremtjük a valóságunkat, edzeni és gyakorolni, hogy hogyan engedjük teremtődni, valamint megerősíteni az önérzetünket.

A tapasztalatunk kedves együttműködőimmel az, hogy maximum 6 hónap alatt eljutottak odáig, hogy a találkozóinkon már csak elújságolták nekem, hogy milyen újabb élethelyzeteikben hogyan alkalmazták és használták sikerrel azt, amit elértek a mentorálás alatt. Már nem kérdeztek, a maguk mentorává váltak.

Ha foglalkoztál már az élet valós működésével, akkor ez korábban is bekövetkezhet, ezért 1 vagy 3 hónap után megláthatod, hogy szeretnéd-e folytatni velem, vagy már stabilnak érzed magad a tudásodban.

 

 A MENTORÁLÁS TARTALMA  

A mentorálás tehát heti 2 alkalommal 1 órás online találkozóból áll, minden alkalmat követően egy személyesen Neked összeállított kérdéssort küldök, ami segít, hogy tudatosítsd a magad számára a konzultáció során átélt élményeidet, a szerzett információkat, a született felismeréseidet, a felmerült további kérdéseidet.

Ha úgy érzed, megoszthatod a válaszaidat vagy azok egy részét velem, de ezeket a válaszokat a magad számára fontos feljegyezned és fontos, hogy teljesen őszinte lehess magaddal a válaszadás során. 

A témádtól függően előfordulhat, hogy javaslok feladatokat is a következő találkozónkig.

Egyéni mentorálást párhuzamosan 6 fővel tudok vállalni, és mellette korlátozott időben tudok egy alkalmas konzultációkra időpontot egyeztetni, de a lehető legtöbb, életét élvezni vágyó ember számára szeretnék lehetőséget biztosítani, hogy személyesen fordulhasson hozzám.


 AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓ DÍJA 

20.000 Ft/60 perc beszélgetés és email-váltás a kérdésekről

(Alanyi mentesség miatt nem tartalmaz Áfát.)


 IDŐPONT EGYEZTETÉS 

Az alábbi űrlapon tudsz érdeklődni az online konzultációról.
(A *-gal jelölt adat kötelező csak.)

24 órán belül válaszolok a megkeresésedre.

0 of 600

Az űrlap elküldésével elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.


Csodálatos vagy és megérdemled, hogy olyan életed legyen, amibe szerelmes vagy! ❤️

Szeretettel várlak konzultációra,

Császár Erika Mira - Erika Mira