Barion Pixel

Mi az Életművészet?

2022. február 20. | Erika Mira

Császár Erika Mira - Életművész mentalitás

Podcastként is meghallgathatod:

Császár Erika Mira - YouTube
Császár Erika Mira - Spotify

Az Életművészet egy mentalitás.

Az alapja az, hogy tudom: én teremtem a valóságomat.

Minden helyzetben (na jó, a helyzetek nagy többségében) tudom ezt.

Az Életművész legfontosabb életcélja és mindenek felett álló érdeke, hogy élvezze a pillanatait, hogy jól érezze magát a pillanataiban - ugyanis a pillanatokból áll az élete.

Ezt akkor tudjuk megengedni magunknak, ha van egy stabil, tapasztalatokkal megerősödött tudásunk arról, hogy hogyan működik valójában az élet és hogyan működik az ember.

Ilyen tudásunk pedig akkor tud lenni, ha nem hisszük azt, hogy már tudjuk, pedig még nem vagyunk elégedettek az életünkkel. Ha az életünk kielégítő a számunkra, akkor jól tudjuk.

Életművészként tudjuk, hogy miért életbevágóan fontos jól éreznünk magunkat.

Akkor tudjuk megengedni magunknak, hogy jól érezzük magunkat a pillanataink többségében, ha már tapasztaltuk, hogy semmi más nem működik kielégítően.

Semmilyen tettnek, csinálásnak, erőfeszítésnek, áldozatnak nincs olyan erős, könnyen áradó és jóleső következménye mind a saját magunk számára, mind a világ számára, mint annak, amikor jól érezzük magunkat - és értjük, hogy miért van ez így.

Tudunk az élet és az ember valós működéséről és használjuk ezt a tudást: ez az Életművészet.

Használni a tudást azt jelenti, hogy tényleg az a legfontosabb számunkra, hogy jól érezzük magunkat.
Úgy értem: tényleg.

Mindennél fontosabb.

Még annál is fontosabb, mint hogy igazunk legyen. Fontosabb az igazságtételnél. Fontosabb annál is, hogy megértessük magunkat. Hogy érvényt szerezzünk a véleményünknek. Hogy elismerjenek, tiszteljenek, vagy megbecsüljenek - még ennél is fontosabb. Annál is fontosabb, hogy sikeresek legyünk. Az eredményeinknél is. A jóságunknál is. Mindennél. De ezek mind megtörténnek, miután következetesen jól érezzük magunkat.

Életművészként az elsődleges érdekünk: jól érezni magunkat.

Hogyan és mitől tudjuk jól érezni magunkat, ha nem attól, hogy igazunk van? Ha nem attól, hogy megkapjuk végre a vágyott elismerést, elérjük az eredményt? Ezek nélkül hogyan?

A gondolatainktól.
A gondolkodásunk irányultságától, azaz a mentalitásunktól.

Rosszul is csak azért érezzük magunkat, mert azt gondoljuk, hogy nem érezhetjük jól magunkat, nem érezhetjük értékesnek magunkat, nem nyugodhatunk meg, amíg el nem eléjük a kitűzött eredményeket, változásokat. Amíg nem mentettük meg a világot. De legalábbis a szeretteinket.

Ugyanígy, a jóérzéseket is tudjuk a gondolatainkkal generálni magunkban. Főként azzal, hogy szebbeket gondolunk magunkról, feltétel nélkül.

Elkezdjük, kis lépésenként gondolunk jobbakat, gyakoroljuk és figyeljük a hatásait a valóságunkra. Úgy értem: a kollektív valóságnak a bennünket valóban érintő részére. (Hogy mások milyen gondolatokkal vonzzák a kollektív valóság őket érintő részeit, arra nem tudunk hatással lenni.)

Egyetlen siker van: a sikeres gondolkodás.
Minden más sikert ez vonz.
Ha a világot vágyunk jobbá tenni, arra is így tudjuk alkalmassá gondolni magunkat.

Az érzelmeink pedig mindig pontosan megmutatják, hogy amit éppen gondolunk, az közelebb vonzza-e hozzánk azt, amire vágyunk, vagy éppen taszítja. Minél jobb az érzés, annál vonzóbbak vagyunk.

Ezt kezdetben nehéz elhinni, tudom.
Szokatlan. Mi van, ha nem működik? És főleg: mi van, ha igen?

Csak a tudatunkon múlik, hogy mi hogyan lesz.

Csak a tudatunkon múlik.

CSAK A TUDATUNKON MÚLIK.

Mivel csak azon múlik, hogy Te mit beszélsz be magadnak, mire készülsz, milyen tudatban élsz, ezért csak működni tud. Hacsak nem arra készülsz, hogy mi lesz, ha mégsem.

A következmény nem kétesélyes, hanem törvényszerű következménye a tudatodnak, a mentalitásodnak, amit edzel magadban.

Én itt Életművészeknek írok, így ha ezt még mindig olvasod, ha az intuíciód hozzám vezetett, akkor benned van ennek a vágya, akkor él benned a gyanú, hogy erre születtél: hogy a legmagasabb szinten, művészi igényességgel formáld és élvezd az életedet.

Az a hivatásom, hogy kihozzam belőled az Életművészt. Minden, amit teszek, amit mondok és amit megmutatok magamból, erre irányul, hogy tudd, mert én tudom:

Életművésznek születtél.

Császár Erika Mira - Életművész mentor

Inspiráló kérdések

  • Te mit gondoltál eddig arról, hogy mi az Életművészet?
  • Mit gondoltál eddig az Életművészekről?
  • Hogyan látod ezeket most?
  • Mennyire vonzó most számodra, hogy művészi módon és szinten éld az életed?
  • Mire inspirál téged, amit itt olvastál?
  • Bármi más, amit még feljegyeznél?
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Hogyan tovább

Az első alkalom egy egy órás konzultáció, hogy megtapasztald milyen velem az együttműködés az életed átalakításában, azután választhatsz 1 vagy 3 hónapos mentorálást.

Egyszerre párhuzamosan 6 fővel vállalok egyéni mentorálást, első alkalmas konzultációkat pedig a fennmaradó szabad időpontokban.

Kérj információt az aktuálisan foglalható időpontokról itt:

Császár Erika Mira - Mentorálás
  • Fontos a hozzászólásod! ❤️ 

  • A hozzászólás itt a weboldalon a rendszer biztonsági beállításai miatt nem lehetséges, de ha megosztanád velünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat ébresztett benned ez az írás, akkor szeretettel várunk téged a zárt, ingyenes Facebook csoportunkban:
Császár Erika Mira - Az Élet Szerelmesei Facebook csoport
Császár Erika Mira - Életművész mentor

Csodálatos vagy ma is!

Szeretettel,

Császár Erika Mira - Erika Mira
Császár Erika Mira - Meditációk
Császár Erika Mira - Mentorálás
Császár Erika Mira - Az élet szerelmesei Podcast